Presa norvegiană critică dur atmosfera de pe Arena Națională: „Sunete asurzitoare, tribale la București. Atmosferă haotică"

Presa norvegiană a criticat atmosfera de pe Arena Națională de la meciul de aseară, România-Norvegia.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Presa norvegiană i-a criticat pe cei 27.000 de copii prezenți la meciul România-Norvegia, pentru că au făcut „zgomote asurzitoare” încă din primul minut al jocului.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu va fi depus joi la Teatrul Bulandra

Citeste si: Oana Roman arată spectaculos! Cum a apărut la o nuntă

Citeste si: O tânără a fost condamnată la moarte pentru că și-a omorât violatorul: ”Lumea mi-a permis să trăiesc 19 ani”

Presa norvegiană critică dur atmosfera de pe Arena Națională: „Sunete asurzitoare, tribale la București. Atmosferă haotică"

Jurnaliștii au criticat aspru galeria de la meciul de aseară de pe Arena Națională. Presa norvegiană spune că sunetele provocate de copiii prezenți la meci au fost asurzitoare și tribale.

fara descriere

„Ar trebui să fie tribune goale și liniște completă. În schimb, Norvegia a fost surprinsă de o atmosferă haotică deja din timpul încălzirii. Copii care au umplut stadionul au acaparat tot sunetul din scaunele lor. Chiar înainte ca echipele să se încălzească și ca iarba să fie udată, nivelul de zgomot era la fel de mare ca în timpul unei faze dramatice dintr-un meci captivant. Lars Lagerback poate să uite de ideea unei comunicări ușoare cu jucătorii săi în meciul din calificări împotriva României. A spus și el că este un avantaj pentru ei (România), decât să joace cu tribunele goale", au scris cei de la publicația Dagsavisen.

fara descriere

Alături de cei 27.000 de copii au fost și 3.000 de însoțitori care au venit echipați cu tricolorul României, steaguri și fulare.
Susținătorii echipei naționale, care au venit din toată țara cu autocarele, au cântat imnul national „Deșteaptă-te, române”, moment care i-a impresionat vizibil pe tricolori.
La intrarea pe stadion, copiii au fost percheziționați de către stewarzi mai ceva ca adulții. Oamenii care asigură ordinea pe Arena Națională le-au confiscat acestora, printre altele, vuvuzele, mere și chiar o caserolă cu „Spiderman”.

Sursa foto: Digi Sport

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate