Presa străină: Putin va fi operat de cancer! Cine va prelua controlul invaziei în Ucraina

Vladimir Putin

Actualitate

Presa străină: Putin va fi operat de cancer! Cine va prelua controlul invaziei în Ucraina

Vladimir Putin ar fi nevoit să renunțe la controlul asupra războiului din Ucraina, deoarece va fi operat de cancer.

Ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Vladimir Putin?! Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele unei întregi poulații, după ce aparițiile sale din ultima perioadă au ridicat multe semne de întrebare. Mai mult decât atât, potrivit presei internaționale, liderul de la Kremlin ar fi nevoit să renunțe pentru câteva zile la controlul asupra războiului din Ucraina, dat fiind faptul că acesta ar urma să se opereze de cancer.

Cu toate acestea, la conducere va rămâne Nikolai Patrușev, cel pe care Vladimir Putin îl va numi pentru a prelua controlul invaziei, în perioada în care liderul rus va fi operat.

Vladimir Putin ar suferi de cancer tiroidian

În ultima lună, presa străină a publicat numeroase informații potrivit cărora, Vladimir Putin ar suferi de o formă a bolii Parkinson, care ar fi, de fapt, un efect secundar al unui intens tratament cu steroizi, prescris de către cadrele medicale pentru a stopa evoluția unui cancer tiroidian, cu care ar fi fost diagnosticat liderul de la Kremlin.

Citeste si: Presa rusă: România, următoarea țintă a lui Putin! Rusia amenință cu rachete Kalibr: „O caută cu lumânarea”

Deși sănătatea lui Vladimir Putin  este un subiect ținut cu grijă în secret, agenții de informații din Occident au investigat cu atenție ultimele apariții ale conducătorului rus, făcând rapoarte despre starea de sănătate a acestuia. Așadar, conform unor monitorizări ale respectivelor agenții, liderul de la Kremlin ar fi fost vizitat de 35 de ori la locuința sa din Soci, de chirurgul Evgheni Selivanov, de la Spitalul Clinic Central din Moscova, asta doar în ultimul an.

Mai mult decât atât, potrivit Daily Mail, Vladimir Putin ar fi chiar nevoit să renunțe la conducere, pentru câteva zile, pentru a fi supus unei operații de cancer, urmând să preia controlul invaziei din Ucraina Nikolai Patrușev, cel pe care conducătorul rus îl va numi, conform unor surse de la Kremlin.

De precizat este că, Nikolai Patrușev este secretarul Consiliului rus de Securitate și Șef al FSB. Oficialul, în vârstă de 70 de ani, este considerat un arhitect cheie al strategiei de război de până acum, dar totodată, și persoana care l-a convins pe conducătorul Rusiei că neonaziștii au pătruns în aparatul de stat din Kiev.

Presa străină: Putin va fi operat de cancer! Cine va prelua controlul invaziei în Ucraina

Vladimir Putin

[Sursa foto: PixaBay]

Conducătorul rus ar fi amânat intervenția chirurgicală

Potrivit aceleiași surse, Vladimir Putin ar fi amânat operația, iar aceasta nu va avea loc până pe data de 9 mai, atunci când se sărbătorește Ziua Victoriei, în Piața Roșie, în cinstea biruinței Rusiei în cel de-al Doilea Război Mondial.

Citeste si: Putin, gestul care a atras atenția lumii întregi în timpul slujbei de Înviere. Liderul de la Kremlin a făcut asta în mod repetat

Mai mult decât atât, au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora, Putin se gândește să lanseze un război total în Ucraina, având în plan să ordone mobilizarea în masă a bărbaților în vârstă militară, acest fapt reprezentând un risc politic ridicat.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

„Președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer, iar probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală”, s-a scris în presa străină.

În același timp, deși Kremlinul a negat mereu că Putin ar avea probleme de sănătate, liderul rus mai suferă și de boala Parkinson și de tulburare schizoafectivă, confruntându-se cu simptome de schizofrenie, inclusiv halucinații și manie.

Ultimele apariții ale lui Vladimir Putin îl dau de gol pe acesta, asta pentru că președintele Rusiei a fost surprins într-un mod destul de ciudat, respectiv în timp ce îi tremurau mâinile, acest tremurat fiind un simptom al unor boli neurodegenerative precum

Parkinson, tiroidă hiperactivă, anxietate sau scleroză multiplă, a mai scris WebMD.