Presedintele Basescu a votat "pentru continuitate in drumul spre Vest"

Preşedintele Traian Băsescu a votat, duminică, împreună cu soţia şi fiica cea mică, menţionând că a ales pentru continuitate spre Vest, că a găsit drumul spre Bucureşti, din Predeal, ca fiind "acceptabil" şi precizând că cei care vor să voteze o pot face, în ciuda condiţiilor meteo.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

El a sosit la secţia de votare pentru alegeri din Liceul Xenopol în jurul orei 12.00, împreună cu soţia sa, Maria, şi cu fiica cea mică, Elena, fiind întâmpinat de un grup de susţinători, care l-au aplaudat şi i-au scandat numele.

Întrebat, după intrarea în liceu, în timp ce se îndrepta spre secţia de vot, cum a fost drumul de întoarcere spre Bucureşti de la Predeal, Băsescu a răspuns: "Acceptabil".

După vot, Băsescu a spus că a votat pentru continuarea drumului României spre Vest şi pentru ca să fie clar că ne îndreptăm spre Bruxelles, nu spre Moscova, şi spre Washington, nu spre Beijing.

Preşedintele a menţionat că putem fi prieteni foarte buni cu Rusia şi China, dar drumul României este spre UE şi America.

Răspunzând unei întrebări, el a spus că încă nu a primit încă de la soţie o lista de cumpărături, astfel încât nu ştie dacă va merge sau nu la un supermarket.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate