Președintele Craiovei, Marcel Pușcaș, are o mamă celebră: ”A împlinit 80 de ani din care 65 în folclorul bihorean. Încă e activă și face și sarmale!” FOTO

Fostul mare fotbalist Marcel Pușcaș are o mamă celebră în muzica populară românească.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fost mare fotbalist, în prezent președintele Universității Craiova, Marcel Pușcas a fost în prim-planul lumii mondene în timpul căsniciei sale cu Luminița Anghel, cei doi adoptând un baiat, pe David, care a luat numele de familie al lui Pușcaș. Zilele trecute, Pușcaș a postat un mesaj emoționant prin care îi urează mamei sale, o cunoscută cântăreață de muzică populară, toate cele bune. ”29 SEPTEMBRIE, O ZI FERICITĂ! Pentru că ȘTIINȚA a câstigat la Hunedoara in etapa a 6-a l L3, râmânând neinvinși si pentru că este ziua mamei mele. A implinit 80 de ani din care 65 in folclorul bihorean si românesc. Încă e activă si face si sarmale! LA MULȚI ANI, MAMĂ!”, a notat Marcel Pușcaș despre mama sa, interpreta Maria Haiduc. 

Citeste si: Președintele Craiovei, Adrian Mititelu, cadou de zeci de mii de euro pentru fata lui FOTO

Citeste si: Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, în culmea fericirii! Și-a botezat nepoata

„Pentru activitatea profesională de excepţie a fost decorată în anul 1972 cu “Ordinul Meritul Cultural”, pentru păstrarea şi promovarea muzicii româneşti. În anul 2002, Ministerul Culturii îi acordă pentru contribuţia de excepţie în promovarea folclorului românesc o „Diplomă de excelenţă” şi „Trofeul folclorului românesc 2002”. Tot în anul 2002, Maria Haiduc a fost decorată cu „Crucea Naţională Serviciul Credincios”, cls. a III-a, acordată de Preşedinţia României, pentru crearea şi transmiterea cu talent şi dăruire a unor opere artistice semnificative pentru civilizaţia românească şi universală”, a scris ziarul Crisana despre Maria Haiduc. ”În 2004, Preşedinţia României îi conferă Ordinul „Meritul cultural” în grad de ofiţer „Arta spectacolului”, în semn de apreciere a activităţii şi pentru dăruirea şi talentul pus în slujba artei scenice”, s-a mai scris despre Maria Haiduc.

fara descriere

fara descriere

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate