Președintele Klaus Iohannis, o nouă declarație de presă: „PSD și acoliții săi fac tot posibilul ca efortul întregii națiuni să eșueze”

Klaus Iohannis susține, joi, de la ora 18:00, o declarație de presă la Palatul Cotroceni, potrivit Administrației Prezidențiale.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Președintele Klaus Iohannis, o nouă declarație de presă

Principalele declarații ale președintelui Klaus Iohannis: 

- Criza pe care o traversăm pune la încercare, rezistența, solidaritatea și tăria de caracter a societății și reprezentanților politici. PSD și acoliții săi sunt cei care fac tot posibilul ca efortul întregii națiuni să eșueze. România a trebuit să ia decizii drastice. 

- Pentru acești politicieni interesul politic e mai prsus de oameni. Am văzut ieri cu câtă satisfacţie au primit unii politicieni decizia CCR. Este încă un semn de nepăsare, inconştienţă şi neînţelegere a misiunii pe care o au.  Sancțiunile au fost utile pentru a impiedica răspândirea virusului. Fără aceste sancțiuni, morții pe care astăzi îi plângem ar fi fost mult mai mulți.

Citeste si: Ce a fost găsit în casa Mădălinei Manole: „Exact ca la Elodia!”

Citeste si: Vulpița și-a făcut bagajele și l-a părăsit pe Viorel. Rafaelo a intervenit: „Voi avea mereu grijă de ea”

Citeste si: 17 decese provocate de coronavirus au fost confirmate azi! Bilanțul în România

- Românii se confruntă cu doi inamici. Pericolul epidemiei nu a trecut, iar responsabilitatea fiecăruia e în continuare aceeași. PSD a profitat că atenția publică e concentrată pe epidemie. Ei au lucrat în Parlament mult și prost, toxic de-a dreptul. Acest partid nociv, care a scos sute de mii de oameni în stradă, care a pus România într-o situație jenantă în fața partenerilor, care a fost pe cale de a scoate țara sin parcursul european. Un exemplu: legile de suspendare a plăților la utilități și de amânare a ratelor la bănci au fost declarate neconstituționale. 

- CEDO ne-a arătat din nou care este agenda PSD, pe care nu a abandonat-o. Pesediștii dovedesc că nu au abandonat controlul politic pe justiție. Dacă ar putea și nu s-ar teme de reacția românilor, ar face-o și acum. Unica preocupare a PSD rămâne asta: legi cu dedicaţie pentru baronii lor. 

- Resetarea României nu se poate realiza atât timp cât PSD controlează majoritatea parlamentară. După ieșirea din criză, principalul obiectiv trebuie să fie de a pune România pe drumul unei dezvoltări durabile. Știm ce avem de făcut și vom continua să reparăm tot ceea ce s-a dovedit că funcționează greșit

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate