Presupusul agresor al vloggeriței Tequila, implicat într-un scandal pentru 50.000 euro cu Laurențiu Reghecampf

Presupusul agresor al vloggeriței Tequila a intrat în conflict și cu Laurențiu Reghcampf în urmă cu 8 ani, atunci când soțul Anamariei Prodan s-a certat cu primarul comunei Chiajna de la bani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

R.R., bărbatul acuzat că a lovit-o pe vloggerița Tequila cu o bar metalică peste picioare, pare să fie unul dintre oamenii de încredere ai primarului comunei Chiajna, Mircea Minea. Numele acestuia apare pe lista scurtă de 7 persoane care ar fi asistat la plata sumei de 50.000 euro pe care Minea i-ar fi dat-o lui Reghecampf ca bonus de performanță pentru perioada în care a fost antrenor la echipa din localitate.

fara descriere

Episodul a fost însă negat de Reghecampf, care spunea la acea perioadă că n-a primit nici un ban din bonusul primit. El l-a reclamat la federație pe Minea, care era și șeful echipei din Chiajna. Scandalul a fost unul uriaș, iar în el a fost implicat și presupusul agresor al Biancăi Adam, alias Tequila, chemat ca martor al tranzacției.

Citeste si: Ce avere are presupusul agresor al vloggeriței Tequila? Fost politician, misterul îmbogățirii: acum 2 ani spunea că trăiește din pariuri sportive

Citeste si: Prima reacție a vloggeriței Bianca Adam după ce presupusul agresor a oferit imagini și declarații presei: „Din respect...”

Citeste si: Vloggerița Tequila, bătută - răsturnare de situație: presupusul agresor face primele declarații

Presupusul agresor al vloggeriței Tequila, în scandalul cu Reghecampf! Martorul primarului din Chiajna

Lucrurile au mers atât de departe încât primarul din Chiajna a prezentat o serie de acte notariale care să ateste faptul că l-a plătit pe Reghecampf, care s-au dovedit a fi false, pentru că la data la care acestea fuseseră semnate, Reghecampf se afla în Statele Unite. Acesta a dovedit că a venit în România două zile mai târziu, prezentând și biletele de avion, deci nu avea cum să fie la data respectivă la notar pentru a-și încasa banii.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate