Presupusul ucigas al prostituatei vindea struguri in piata

Barbatul care, pe 13 noiembrie, ar fi injunghiat mortal o prostituata de lux a fost retinut de procurorii Capitalei. El va fi dus in fata judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru omor deosebit de grav si talharie. Individul, care se numeste Vasile Popescu, are 38 de ani, este recidivist, el fiind eliberat in urma cu un an dupa ce a executat 10 ani de inchisoare din cei 14 primiti pentru talharie.

Distribuie pe:
fara descriere
Procurorul Bogdan Staicu

Conform procurorului Bogdan Staicu de la Parchetul Capitalei, Vasile Popescu este originar din Arges, stabilit in Dambovita, iar de un an traieste in concubinaj in  Bucuresti.

El a fost prins sambata seara in Piata Obor, unde vindea struguri la o taraba. In momentul retinerii, barbatul a scuipat in fata un politist. Procurorul Staicu a mai spus ca principalul suspect a fost prins cu ajutorul SRI, dupa ce s-au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere instalate in apropierea apartamentului din Zona 13 Septembrie, acolo unde statea cu chirie victima. Anchetatorul precizeaza ca individul n-a recunoscut fapta, ci doar ca a intretinut relatii sexuale cu prostituata pe care "a gasit-o" prin intermediul unor anunturi publicate pe internet in care oferea "servicii de escorta".

Anchetatorii au stabilit ca in 13 noiembrie, in jurul orei 15.00, intr-un apartament din zona 13 Septembrie din Bucuresti, Vasile Popescu a injunghiat cu un cutit o femeie de 32 de ani, provocandu-i leziuni in urma carora aceasta a decedat, dupa care i-a furat un telefon mobil. Prostituata a fost gasita in cada, intr-o balta de sange, cu venele taiate.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate