Prețul fericirii Live Online pe Kanal D, subtitrat în limba română: episodul 11, sezonul 3

Vedete

Prețul fericirii Live Online pe Kanal D, subtitrat în limba română: episodul 11, sezonul 3

Urmăriți un nou episod din serialul „Prețul fericirii”, în această seară, de la 20:00, LIVE ONLINE pe Kanal D.

Încercarea răzbunătoarei Sahika de a-i ucide pe Halit, Yildiz, Ender și Aysel a eșuat, iar Kaya și Yigit sunt bulversați de ultimele evenimente.

Imediat după ce-și revine, Halit își amintește de “vizită” la spital a lui Nadir, un vechi “prieten” al sau, și bănuiește că acesta este cel care a încercat să-i ucidă familia. În fapt, Halit se teme că Nadir, care a primit sentința pe viață în urmă cu mulți ani, în vremea când cei doi bărbați erau parteneri de afaceri, s-a întors că să se răzbune.

În schimb, Ender și Yildiz sunt convinse că la mijloc este “mâna” maleficei Sahika, cea care a și plecat, din oraș, în mod misterios.

Vezi Video Online subtitrat serialul Pretul fericirii, pe Kanal D

În vreme ce familia Argun se confruntă cu găsirea celui care a încercat să-i ucidă, Ender merge mai departe și încearcă să recâștige încrederea lui Yigit, fiul pe care îl are din relația cu Kaya. Ender continuă, însă, “atacul” în ceea ce-l privește pe Halit și o atenționează pe Yildiz, care a decis să amâne, deocamdată divorțul de afacerist, că acesta se află în pragul falimentului.

Citeste si: Mariana, femeia omorâtă cu toporul în Timiș, era bătută în fiecare zi de soțul ucigaș. Noi detalii au ieșit la iveală!

Citeste si: Părinții Cleopatrei Stratan, întâlnire cu părinții lui Edward Sanda! "Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul..."

Halit devine suspicios în ceea ce privește investitorul propus de Sahika și începe cercetările. Halit este șocat când află cine este, de fapt, noul investitor al imperiului Argun și, mai ales, cine este partenera acestuia de afaceri.

Pentru Halit se anunță zile de coșmar…

Nu rațati episodul 11 din noul sezon „Prețul fericirii”, de la ora 20:00,  LIVE ONLINE pe Kanald.ro.