Previziuni astrologice pentru emisiunea "Draga mea prietena"! Uite ce spun astrele despre cuplul Cristina Siscanu - Mircea Solcanu

Cristina Siscanu si Mircea Solcanu sunt noii prezentatori ai emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMariana Cojocaru, astrologul emisiunii, a venit la "Draga mea prietena" pentru a face cateva previziuni astrologice despre noul format. A adus si un talisman: "Am adus un trifoi cu patru foi sa va poarte noroc. Este cautat, gasit si presat de mine.", a spus Mariana Cojocaru.

"Intalnirea despre Cristina Siscanu si Mircea Solcanu este o intalnire karmica. Lucrurile sunt cu mare greutate sus.
La tine, Mircea, sensul vietii esti in Scorpion. Ce inseamna acest lucru? Trebuie sa gasiti un sens comun, sa invatati sa rezonati. Cristina sa invete sa lucreze in echipa pentru ca are o personalitate extrem de puternica. Iar Mircea este foarte placut si charismatic, trebuie sa invete sa puna punctul pe i. Relatia asta poate sa fie geniala sau poate sa se transforme intr-un dans american. Aveti nevoie de o etapa in care sa va armonizati si sa va gasiti numitorul comun. Sa va echilibrati si sa rezonati.

"Intalnirea despre Cristina Siscanu si Mircea Solcanu este o intalnire karmica. Lucrurile sunt cu mare greutate sus

La tine, Mircea, sensul vietii esti in Scorpion. Ce inseamna acest lucru? Trebuie sa gasiti un sens comun, sa invatati sa rezonati. Cristina sa invete sa lucreze in echipa pentru ca are o personalitate extrem de puternica. Iar Mircea este foarte placut si charismatic, trebuie sa invete sa puna punctul pe i. Relatia asta poate sa fie geniala sau poate sa se transforme intr-un dans american. Aveti nevoie de o etapa in care sa va armonizati si sa va gasiti numitorul comun. Sa va echilibrati si sa rezonati.", a spus Mariana.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate