Previziuni numerologice în 2023. Atenționări pentru toate cifrele destinului

Ce spune numerologia despre 2023. Previziuni pentru cele nouă cifre.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Numerologia în 2023 spune că numerele trebuie să-și regăsească locul în mulțime. Mai exact, persoanele care știu că s-au retras în singurătate în ultima perioadă, pentru a lua o pauză de la agitațiile din jur, trebuie să revină la programul normal. Citește previziunile numerologice 2023.

Previziuni numerologice în 2023

Cifra 1

Specialiștii spun că aceste persoane vor schimbarea imediată, căci o așteaptă de mult timp și sunt pregătiți pentru ea. Numerologia nu știe să spună exact despre ce schimbare este vorba, însă această cifră a destinului începe un an plin de lucruri interesante și de situații unice în viață.

Cifra 2

Despre această cifră, numerologia spune că va învăța mult mai mult despre nevoile sale. Pare a fi un an al recunoașterii, retrospectivei și energiei bune, un an în care se pun pe primul loc și profită de tot ceea ce le oferă viața.

Relațiile cu oamenii se îmbunătățesc, în sensul în care persoanele în cauză au mai multă grijă de cei din jurul lor, oferindu-le timpul necesar vindecării.

Cifra 3

Cifra 3 reprezintă creativitatea și adevărul. Anul 2023 le oferă acestor persoane un nou început, ocazia de a păși diferit în viitorul pe care și-l creează, ocazia de a greși și de a se ierta.

Începutul de an a fost compromițător și există șansa de a continua în același stil, atâta timp cât persoanele cu cifra 3 a destinului se luptă să exploreze lumea.

Cifra 4

Specialiștii numerologi anunță pentru cifra 4 un an cu posibilități multiple. Deși va fi greu să se descurce cu provocările de la locul de muncă, facultate sau viață socială, sunt determinați să scoată tot ceea ce există mai bun de la 2023.

Sfatul pentru ei este să fie sinceri cu sinele.

Citeste si: Vlăduța Lupău a pășit, din nou, în cabinetul medicului estetician. La ce intervenție a apelat îndrăgita artistă- kanald.ro

Citeste si: Momentul în care un actor rus și-a tăiat venele pe scenă, în fața publicului îngrozit. Motivul este incredibil VIDEO- stirileprotv.ro

Citește și: Casele în astrologie. Cum influențează zodiile, în funcție de astrogramă

Cifra 5

Cifra 5 reprezintă schimbarea și redescoperirea sinelui. Numerologia spune că aceste persoane vor explora ceea ce se întâmplă în afara zonei de confort, zonă care de multe ori le-a pus piedici, din cauza fricii. Acest lucru se schimbă în 2023, când persoanele cu cifra 5 a destinului decis să facă sacrificii pentru a îmbrățișa noi posibilități.

numerologie 2023

Previziuni numerologice pentru cifrele destinului în 2023

[Sursa foto: Pexels.com]

Cifra 6

Persoanele care știu că au trecut printr-o experiență mai traumatizantă anul trecut, sunt vedetele anului 2023. Dacă în 2022 au suferit și au căzut într-o prăpastie fără fund, numerologia îi anunță că valul de tristețe se risipește anul acesta și au ocazia de a schimba regulile jocului.

Citeste si: ”Ea a murit cu oful lui. Probabil că fiul Zinei se aștepta să moștenească niște sume mari de bani.” Ce dezvăluiri dureroase a făcut patronul azilului în care Zina Dumitrescu a locuit- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 2 aprilie 2023. Ce sfânt este celebrat în calendarul ortodox?- stirilekanald.ro

Citeste si: Horoscop mâine, 31 martie 2023: Berbecii fac schimbări în carieră. Gemenii întâmpină probleme în plan financiar- radioimpuls.ro

Cifra 7

În 2023, cifra 7 reprezintă o energie unică, introspecție și timp pentru vindecare. Mai exact, previziunile spun că aceste persoane se vor concentra mult mai mult pe interior sau pe lucrurile mai neînsemnate, dar pe care le gândesc incomplete sau care nu stau la locul lor. Este un an prosper pentru a ajunge cele mai bune versiuni ale lor.

Cifra 8

Prima regulă a anului 2023 este ca financiarul să fie într-o notă pozitivă. Acest lucru vine în urma deciziilor de a explora mai multe domenii sau arii de activitate, în așa fel încât să capete mult mai multe experiențe. Vor simți că pot cuceri orice munte și că oboseala se va transforma, mai târziu, în recompense.

Citește și: Data de 11.11 în numerologie. Ce semnificație are această zi

Cifra 9

Persoanele născute în cifra destinului 9 trebuie să renunțe la domeniile toxice. Prieteni, loc de muncă, relații amoroase. Dacă intuiția este suspicioasă în ceea ce privește aceste lucruri, trebuie să o asculte, chiar dacă inima nu o să fie de acord cu mintea. În spatele experiențelor neplăcute, îi așteaptă un câmp plin de flori.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Șerban Copoț, declarație de dragoste pentru Roxana, partenera sa de viață, cu ocazia zilei de naștere a acesteia: „Când e vorba de tine, nu mai am nicio ruşine. Eşti jumătatea mea”

Dani Mocanu, „îndrăgostit” de iubita lui Culiță Sterp! Artistul a avut o reacție neașteptată când a aflat: „Are dreptate omul”

Calendar Ortodox, Duminică, 2 aprilie 2023. Află ce sfinți sunt prăznuiți astăzi

Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Calendar ortodox 30 martie 2023. Ce sărbătoare este joi?

“Dacă ar fi adevărat, pe mine personal m-ar întrista.” Ce a discutat Mara Bănică cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru un medic estetician

Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe,...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies