Previziunile zodiacale pentru săptămâna 22-28 iulie! O perioadă în care spiritele vor fi încinse, conform astrologului Ioan Burculeț

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț, despre cum va fi săptămâna 22- 28 iulie, pentru cele 12 semne zodiacale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Principalele transformări și schimbări pentru săptămâna 22 – 28 iulie pun în evidență tranzitul Soarelui în constelația Leu. Urmează o săptămână în care spiritele vor fi mult mai încinse, egoismul va fi vizibil, orgoliile sunt vizibile, dorința de a domina și de a fi printre primii predomină; nu vă așteptați la prea mare ajutor din partea persoanelor din jur pentru că acesta va întârzia să apară. Pe de altă parte se pare că începem săptămâna inspirați pentru că dinamica va fi prezentă și precede calitățile intuitive, inspirația de moment, nivelul ridicat al empatiei în sensul bun, stimularea memoriei pentru fiecare dintre noi!

Dincolo de iritabilitate, acțiunile pot scăpa cu ușurință de sub control pe întreg parcursul săptămânii și asta din cauza aspectului de cuadrat Uranus – Soare care va contribui la generarea unor neliniști, polemici, personalitatea în plină schimbare de la o zi la cealaltă, asta de luni până la finalul de săptămână. Important va fi să ne conservăm energia, dinamismul, latura mentală pe cât putem fiecare reprezentant al celor douăsprezece semne zodiacale!

Către final de săptămână, vineri, sâmbătă și duminică chiar dacă este weekend va trebui să ne focusăm mult mai bine pe tot ceea ce înseamnă investiții, achiziții, circulația banilor, bunurile, operațiunile bancare, jocurile, pentru că riscăm să avem pierderi sau să fim furați.

În planul sănătății va fi o perturbare și sensibilitatea vizibilă în ceea ce înseamnă: sistemul nervos central, latura neurovegetativă și neuronală, articulațiile, întreg sistemul osos, lipsa de calciu și afecțiuni ale coloanei vertebrale în general și tot sistemul cartilagiilor în organismul uman. Splina, un alt organ important care va da dovada de uzură, sensibilitate, iritabilitate și nu în ultimul rând afecțiunile cardiovasculare, tahicardiile chiar problemele cardiace pentru bolnavii cronici care riscă să se acutizeze. Nu în ultimul rând afecțiunile psihopatologice  - se va observa o intensificare a acestora și tot pentru persoanele bolnave cronic.

Ceea ce este cel mai important totuși de menționat și sunt vizbile -  oscilațiile, schimbările când nu ne așteptam dar și un tablou al iritabilității mult mai crescute și faptul că nu vom avea răbdare în raporturile și relațiile socio-umane va trebui să ne dea de gândit!

Horoscop 22 -28 iulie pentru Berbec

Berbec: începeți săptămâna bine și aveți la dispoziție luni și marți intuiția, care vă va susține. Creșterea popularității va fi vizibilă și memoria vă va ajuta în sectorul profesional în care va desfășurați activitățile. În prima parte a săptămânii, până joi raporturile disonante sunt și au directă legătură cu sectorul investițiilor financiare, va trebui să fiți mai cumpătați în achiziții, cumpărături sau investiții! Pe de altă parte, chiar dacă Soarele tranzitează casa idilelor, aventurilor și intensifică capitolul sentimental, aici aveți tendința să fiți cicălitori față de soț sau de iubit. O perioadă în care va trebui să vă potoliți instinctele când vine vorba de agresivitatea în comunicare. Din a doua parte a săptămânii lucrurile se mai așează, însă în sectorul profesional va trebui să aveți mai multă răbdare. Stați bine la capitolul sănătate astfel încât nu vor fi decât probleme emoționale!

Horoscop 22- 28 iulie pentru Taur

Taur: la început de săptămână trebuie să vă temperați accesele de furie, nuanțele care au legătură cu modul de manifestare în raporturile și relațiile socio-umane pentru că aici întâmpinați probleme! O stare conflictuală în interiorul căminului vă va pune pe gânduri și o să puteți vedea pe întreg parcursul săptămânii cum părinții, ceilalți membri ai familiei vă vor nuanța acele elemente de provocare la care nu trebuie să dați curs, evident dacă doriți liniște! Afacerile imobiliare sunt problematice astfel încât orice achiziție, investiție, închiriere de spațiu sau tranzacționări trebuie să le gestionați cu grijă. O etapă în care vă consumați emoțional și trebuie să dați dovadă de acel echilibru interior, în prima parte a săptămânii, pentru că din a doua parte lucrurile se mai potolesc.

Horoscop 22-28 iulie pentru Gemeni

Gemeni: luni și marți, inspirație la locul de muncă, sectorul profesional poate fi încununat de succes dacă o să vă focusați mult mai bine dinamica în ecuația stabilirii priorităților. Important este că aveți continuitate în tot ceea ce vă propuneți și aceasta este cel mai important. Mai multă prudență în raporturile și relații cu bunuri materiale, finanțe, investiții în prima parte a săptămânii. Trebuie să evitați locurile aglomerate pentru accidentările, incidentele minore în trafic, faptul că vă puteți lovi cu ușurință va trebui să vă facă mai atenți în activitățile de peste zi pe întreg parcursul săptămânii! Acte, înscrisuri, documente pe care le puteți întârzia și o serie de sancțiuni independente de voința dumneavoastră sunt normalități! La final de săptămână va trebui să aveți în vedere vulnerabilitățile din planul sănătății fără a risca afecțiuni majore sau complicații!

Citeste si: Anomalie meteorologică în România! ANM, avertizare de vreme severă imediată

Horoscop 22-28 iulie pentru Rac

Rac: urmează o perioadă interesantă pentru dumneavoastră și aceasta va intensifica raporturile și relațiile cu finanțele pe întreg parcursul săptămânii. Tranzitul Soarelui în sectorul investiții, achiziții, proprietăți și bunuri materiale, dorința de câștig va trebui să aibă în vedere metodele pe care le folosiți luni, marți și miercuri! Prima parte a săptămânii aveți raporturile și relațiile cu autoritățile bine puse la punct, pentru nativii implicați în procese dincolo de gradul și dificultatea acestora marți și miercuri puteți fi câștigători în cauza dumneavoastră sau proiectele de legi, norme și directive care pot schimba cursul în bine. Sentimental nostalgia, apatia, pentru unii native, depresia și faptul că nu vă rupeți de trecut va evidenția acele aspecte mai puțin plăcute.

Horoscop 22- 28 iulie pentru Leu

Leu: după aproximativ o lună de epuizare, surmenaj, faptul că vă simțiți fără energie, începutul de săptămână aduce Soarele în sectorul acțiunilor și activităților în care toate aceste elemente enunțate anterior dispar. Leii vor trece printr-o reconfigurare la nivel de proprie personalitate în care viziunea, dinamismul, încrederea în forțele proprii și faptul că “Soarele răsare pe strada dumneavoastră” este vizibil și vă mobilizează mult. Luni, marți și miercuri orice vă pune în contact direct cu investițiile, faptul că vi se restituie o sumă de bani, intuiția vă indica momentele favorabile de câștig vă propulsează și motivează. Din punct de vedere a tot ceea ce înseamnă câștig financiar sau soluționarea unor acte, înscrisuri care vizează bunurile, sunteți cei mai avantajați! La final de săptămână va trebui să fiți prudenți în raporturile și relațiile socio-umane. De altfel din a doua parte a săptămânii mai multă prudență în sectorul profesional nu strică!

Citeste si: Ce a provocat infarctul Corneliei Catanga? ”A avut o discuție aprinsă cu o femeie” Cine aruncă bomba

Citeste si: Andreea Marin se mărită anul viitor? ”Detectivul de paranormal” Ioan Burculeț, despre destinul amoros al vedetei VIDEO EXCLUSIV

Horoscop 22 -28 iulie pentu Fecioara

Fecioara: dacă nu veți fi focusați pe scopurile și direcțiile voastre riscați de la începutul săptămânii să vă resimțiți atât în plan psiho-emoțional cât și fizic pentru că sensibilitatea și perturbarea energiei solare în aspectele care vizează sănătatea aduc și evidențiază sensibilitatea organică. Ceea ce trebuie să echilibrați sunt raporturile și relațiile cu autoritatea, superiorii în sectorul profesional, raporturile și relațiile internaționale. O săptămână a vulnerabilității în care vineri și sâmbătă trebuie să fiți mult mai prudenți pentru a nu primi sancțiuni. Ele pot veni atât din partea providenței și conștientizați niște lecții de viață sau chiar din partea autorităților. Sancțiune, amendă, anularea unor discuții importante sau nefinalizarea cu brio a unor examinări vă pot afecta și uza psiho-emoțional!

Horoscop 22 -28 iulie pentru Balanța

Balanța: aspectele pentru acest interval de timp ar putea fi mult mai simple dacă încercați să fiți temperați în raporturile și relațiile cu familia și membrii acesteia. Dacă în raporturile și relațiile sociale, atât la serviciu cu oamenii din jurul vostru încercați să fiți mai cumpătat și rezervați în afirmații tocmai pentru a preîntâmpina orice escaladare a unor discuții care nu își au rostul. Mai mult, tot ceea ce are legătură cu pierderile în sectorul investiții sau activități comerciale, business chiar va trebui să dați dovadă de echilibrul care vă caracterizează. Luni, marti și miercuri acțiunile din sectorul profesional vor fi incununate de succes pentru că atât creșterea în popularitate, imaginea și aprecierea venită din partea celorlalți vă stimulează în direcția și către obiectivele la care și dumneavoastra nutriți!

Horoscop 22-28 iulie pentru Scorpion

Scorpion: în cazul vostru prezența Soarelui în sectorul profesional va aduce o serie de argumente care vă va motiva cu certitudine și puteți acționa fără să greșiți. O săptămână, de luni până vineri în care orice proiect este binevenit și puteți negocia, reformula toate aspectele importante în favoarea voastră. Luni, marti și miercuri redefinirea unor contracte, angajamente, soluționarea unor solicitări la care probabil nu vă așteptați să nu vă mire dacă se vor finaliza cu o soluție avantajoasă! Pe de altă parte, va trebui să aveți în vedere și provocările din spectrul profesional, pentru că aici anumite persoane vor dori să vă denigreze imaginea și să vă provoace, însă datorită înțelepciunii scorpionului, aceștia din urmă nu vor reuși! Aveți grijă în continuare la accidentări, cheltuieli, documente dar și în sectorul sentimental unde cineva din trecutul existențial va dori să vă provoace. Că nu va reuși asta este cu totul altceva însă indicat este să evitați toate aceste nemulțumiri!

Citeste si: Ion Iliescu, luna iulie va fi critică! Astrologul Ioan Burculeț, dezvăluiri șocante despre starea de sănătate a fostului președinte

Citeste si: Astrologul Ioan Burculeț a prevăzut din aprilie arestarea lui Liviu Dragnea! Ce i se va întâmpla în continuare fostului lider PSD | EXCLUSIV

Horoscop 22-28 iulie pentru Săgetător

Săgetător: dacă este să fac o analiză în tot ceea ce vă caracterizează pe parcursul acestei săptămâni trebuie să aveți în vedere orice proiect care vă pune față în față cu investitiile, cheltuielile dar și formele de împrumut la care doriți să accedeți luni, marti și miercuri. Astrologic sunteți protejați, cu toate acestea va trebui să vă gânditi de două ori înainte de a acționa pentru că sunteți supuși și riscurilor! Intensificarea în raporturile și relațiile cu autoritătile, raporturile internationale, călătoriile și deplasările de distanțe mari să știti că sunteti privilegiați, numai că trebuie să renunțați la orgoliile voastre dacă doriți afirmarea rapidă. O nouă poveste de dragoste sau pentru anumite persoane dorința de procreere în această săptămână vă caracterizează. Planul sănătății vă aduce o modificare indiferent de vârsta și dacă ar fi să cataloghez cine poate avea probleme de sănătate, voi aveți riscul și vulnerabilitatea cea mai ridicată, astfel încât pentru prima parte din săptămâna 22 - 28 iulie trebuie să fiți mult mai precauți!

Horoscop 22-28 iulie pentru Capricorn

Capricorn: încăpățânarea de care dați dovadă, faptul că nu vă simțiți stăpâni pe tot ceea ce este în jur. Că nu vă puteți coordona de la începutul săptămânii luni, marți si miercuri așa cum vă doriți aduce acel conflict și frustrare ca și trăire interioare de care va trebui să vă debarasați! Investițiile în spectrul și sectorul imobiliar, reporturile și relațiile cu familia, anumite aspecte care pot aduce schimbarea reședintei, imobilului, chiriei, aș putea spune că sunt pașii normali fără probleme. Axa câștig – finanțe - investiții dacă nu o coordonați prin acțiuniile voastre cum trebuie să știti că aveți de pierdut sau suferiți niște pagube. Că sunt materiale sau financiare, aici trebuie să dați dovada de stabilitate în deciziile pe care le luați. Este mult mai bine ca pentru această săptămâna starea sănătății își revine și atunci aveți alt tonus!

Horoscop 22 -28 iulie pentru Vărsător

Vărsător: nici nu începeți bine săptămana pentru că luni, marți și miercuri deplasările indiferent de forma lor că sunt cu mijloace de transport, sau pe jos culegeți beneficiile muncii dumneavoastră, a implicațiilor și comunicării în acest sens pentru că intuiția vă susține din toate punctele de vedere! O perioadă bună în tot ceea ce reprezintă asociativitatea că vorbim de sectorul sentimental sau cel managerial. În primul caz pentru cuplurile căsătorite urmează o perioadă de bună relaționare și după cum spuneam în contextul asociativității în plan managerial, contracte, întruniri importante și colaborările primează astfel încât o să aveți parte de satisfacția muncii! Planurile îndrăznețe pot prinde contur și creșterea popularității, imaginii, stimei de sine vor fi în creștere. În raporturile și relațiile dintre voi ca părinți și copii, trebuie să vă mobilizați și dacă aceștia din urmă se confruntă cu probleme existențiale sau de altă natură, va trebui să folosiți diplomația și să căutați împreună soluții!

Horoscop 22 -28 iulie pentru Pești

Pești: luni, marți și miercuri, latura câștigurilor va fi maximală. Acum că sunt facilitate deschideri și oportunități de către Univers chiar și pentru cel mai defavorizat nativ Pești sau cu ascendentul în acest semn zodiacal, important este că sunteți și funcționați pe câștig! Orice acțiune îndreptată în această direcție vă determină să luați cele mai bune decizii. Își revine sectorul sentimental și dacă până la acest moment ceva nu a funcționat cum ar fi trebuit în contextul cuplurilor căsătorite sau idilelor, aici și acum situația pe întreg parcursul săptămânii se va schimba în bine. Că vor mai veni totuși unele aspecte de provocare în cele din urmă, sunt convins că reușiți să le gestionați așa cum trebuie, pentru că până la urmă nimeni nu este perfect! La final de săptămână trebuie să aveți grijă la accidentări joi, vineri și sâmbătă în mod deosebit. Raporturile și relațiile cu frații vor avea de suferit și latura comunicării poate fi total neadecvată. Că vor mai fi provocări cărora nu va trebui să le dați curs, da este adevărat! Cu toate acestea dacă vă folosiți de energia adversarului veți fi cei mai favorizați!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate