Prezentatoare TV, mărturisiri incendiare din carantină: "Am avut experiențe și bărbați, dar și cu femei"

Una din cele mai atrăgătoare brunete din Spania a recunoscut că s-a iubit și cu bărbați, dar și cu femei.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

O jurnalistă de televiziune, adorată de fotbaliștii milionari, a oferit un interviu exploziv publicației "Diez Minutos".
Este vorba de jurnalista catalană Ares Teixido, una din vedetele preferate ale televiziunii catalene și fostă realizatoare a show-ului GOL.
Recent, ea a făcut o serie de dezvăluiri care a atras atenția de data aceasta, nu doar bărbaților.
Ares Teixido, care a fost "vânată" de-a lungul timpului de numeroși fotbaliști milionari, a recunoscut că a avut relații intime și cu partenere de același sex.
Ce-i drept, cel mai greu i-a fost în carantină!

Citeste si: Nevasta unui fotbalist de Națională, show total pe net! Cea mai sexy soție de sportiv, goală, sub duș! Imagini necenzurate

 

Jurnalistă TV, dezvăluiri picante din dormitor

fara descriere

"Sunt cea mai romantica persoana din lume, ma daruiesc total, sunt super fidela, dar atunci cand ceva nu merge, cred ca trebuie sa actionezi", a marturisit jurnalista.

Citeste si: Ioana Popescu petrece 1 Mai la plajă, pe balcon! Vezi cu ce costum de baie își încântă sexy-jurnalista vecinii?

 

Dupa despartirea de 'GOL', Ares Teixido a trecut la Teve.cat, unde realizeaza 'Influmierders', program in care vorbeste despre relatii si sex.

Cea mai sexy jurnalistă din sport are iubit

Andreea Ojog este considerată una dintre cele mai sexy jurnaliste din sport și, de ceva vreme deja, are un iubit pe care îl ținea la secret, un fotbalist cunoscut din campionatul României.

De-a lungul ultimelor luni, Andreea Ojog, o jurnalistă cunoscută de sport și Daniel Celea, fundaș la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, își țineau relația ”la secret”.

Așa că, de ceva vreme, atunci când nu este la lucru, Andreea Ojog își petree tot timpul alături de Daniel Celea, aflat într-o pauză competițională pe care, cu siguranță, nu și-a dorit-o.

”Da, suntem împreună, dar am preferat să fim discreți. Avem deja vechime ca și cuplu, ne înțelegem bine și vom vedea ce ne aduce viitorul împreună”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Ojog despre relația pe care o are cu fotbalistul de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Daniel Celea.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate