Prezentatoarea Mirela Boureanu Vaida, despre rivala Gabriela Cristea: ”O cunosc pe Gabriela, pentru că...”

Mulți ani rivală la televizor cu Gabriela Cristea, prezentatoarea tv Mirela Boureanu Vaida a vorbit o singură dată despre colega ei de breaslă, când a înlocuit-o.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Mulți ani rivală la televizor cu Gabriela Cristea, prezentatoarea tv Mirela Boureanu Vaida a vorbit o singură dată despre colega ei de breaslă, când a înlocuit-o. Dacă acum prezintă show-uri tv cu profil diferit, acum un deceniu și Mirela, și Gabriela se băteau în audiențe din postura de moderatoare ale unor emisiuni cu profil matrimonial. O singură dată a vorbit Mirela Boureanu Vaida despre Gabriela Cristea, acest lucru întâmplându-se atunci când Mirela chiar i-a succedat Gabrielei la cârma show-ului ”Noră pentru mama”. 

Citeste si: Mirela Vaida, in lacrimi la despartirea de Vulpita: "Ne-am apucat de bocit toate, corul bocitoarelor"

Citeste si: Mirela Vaida, din nou mama? "Cu izolarea asta in casa, poate fac gemeni"

”O cunosc pe Gabriela, pentru că am mai participat la ”Noră pentru mama” în calitate de invitat. Timpul scurs de la venirea mea aici a fost însă foarte scurt şi nu am apucat să iau, recent, legătura cu ea. Vreau însă să clarific un lucru: eu nu m-am certat cu Gabi niciodată, nu suntem în conflict”, a vorbit în 2011, pentru ziarul Libertatea, Mirela Boureanu Vaida. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate