Prezentatoarea tv care s-a maritat cu un milionar rupe, in sfarsit, tacerea. “Am fost judecata gresit. S-a spus ca am avut interese ascunse”

Dupa o absenta de un an si cinci luni din showbiz si tot atat de cand a renuntat la cariera din televiziune si s-a dedicat exclusiv familiei sale, Luiza Bogdan a revenit in Capitala si la evenimentele mondene.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAfisand o mina relaxata si un zambet senin, fosta prezentatorea a rubricii Sport de la Observatorul Antenei a acceptat sa vorbeasca despre schimbarile din viata sa, despre fetita pe care a nascut-o in urma cu cinci luni si mariajul cu milionarul brasovean Calin Costan. Invidiata si catalogata pe nedrept drept o o persoana “pe interes” pentru ca s-a casatorit cu Calin Costan, unul dintre cei mai tineri milionari ai Romaniei, Luiza Bogdan sustine ca este fericita si nu s-ar mai intoarce in televiziune.

fara descriere“Nu cred ca o sa revin asupra acestei decizii. M-am dedicat vietii de familie. Sunt fericita si implinita sufleteste si nu-mi doresc nimic altceva decat sa am grija de fetita mea si de familie. Mult timp am fost judecata gresit. S-a spus ca am pus mana pe un barbat bogat, ca am avut interese ascunse. Uite ca timpul a dovedit faptul ca a fost dragoste adevarata. Noi ne-am indragostit, ne-am casatorit si apoi a aparut fetita noastra. Povestea e clasica si sirul evenimentelor firesc, nu stiu de ce s-au grabit unii sa ma judece in pripa si nici nu mi-a pasat. Noi ne-am vazut de viata noastra. In Bucuresti vin doar in vizita, in rest stau la Brasov,  iar in televiziune nu cred ca o sa ma mai intorc vreodata. Pana in luna a doua de sarcina am lucrat la Digi Brasov, apoi am renuntat definitiv. Desi imi iubesc profesia, de cand sunt mama nu mai tanjesc dupa ea”, a declarat Luiza Bogdan pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate