Prezentatoarea tv Cristina Cioran, reacție dură fata de vloggerul Colo! ”Câți băieței învață de la Colon cum să violeze și să bată fetele?”

Vloggerul Alexandru Bălan ”Colo”, acuzat de instigare la viol, e pus la zid de multe persoane publice, printre care si de prezentatoarea tv si actrita Cristina Cioran

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Prezentatoarea tv Cristina Cioran, reacție dură fata de vloggerul Colo! Vloggerul Alexandru Bălan, în vârstă de 28 ani, a stârnit o întreagă revoltă în mediul online după ce a instigat la viol pe canalul lui de Youtube. Una dintre vedetele care a răbufnit la adresa lui Colo este Cristina Cioran.

Actrița și prezentatoarea tv Cristina Cioran a răbufnit pe Facebook legat de cazul ”Colo”, vloggerul care este acum cercetat pentru instigare la viol, după ce a făcut afirmații șocante.  Cristina Cioran spune că multe mame nu sunt de acord cu educația sexuală în școli, dar își lasă copiii să-l urmărească pe Alexandru Bălan pe internet.

Citeste si: Reacția vloggerului Alexandru Bălan „Colo” care s-a declarat pro violului minorelor care se îmbracă sumar: „A fost o glumă”

fara descriere

”Cât suntem de ipocriți? Nu acceptăm ore de educație sexuală în școli că le disturbăm inocența copiilor dar îl urmărim pe Colo de la colon Alexandru Bălan să ne învețe copiii cum să violeze și să bată cu “picioare-n gură” o față de 15-16 ani… pe bune? Pe bune? Măi mămici?

Câte dintre voi știți la ce se uită băiețeii voștri? Câți băieței învață de la Colon cum să violeze și să bată fetele cu fustă scurtă că “o cer”? Hai să facem un rmn acestei ipocrizii și să o aruncăm la gunoi! Eu cred tare tare în generația asta de copii deștepți și frumoși! Nu lăsați o bucată de colon să strice frumusețe de generație!”, a scris Cristina Cioran pe Facebook.

Citeste si: Un vlogger român spune că minorele îmbrăcate provocator merită violate: „La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi“

 

Prezentatoarea tv Cristina Cioran, reacție dură fata de vloggerul Colo! "L-am cunoscut acum 3 ani pe acest băiat. Nu părea defect"

De altfel, interesant este faptul că prezentatoarea tv spune că l-a cunsocut pe vloggerul Colo în urmă cu ceva timp. ”Eu l-am cunoscut acum 3 ani pe acest băiat... nu părea că e atât de defect sau poate nu era!!! Sincer... aș avea câteva lucruri să-i spun... dragi mămici... mare grijă cu acest individ!!! Știu foarte multi băieței care-l urmăresc... mi-e teamă că nu e prima oară când spune ce spune aici... aș vrea să se sesizeze organele în drept!!! Nu e normal așa ceva!!”, a scris Cristina Cioran pe pagina ei de facebook.

fara descriere

Prezentatoarea tv Cristina Cioran, reacție dură fata de vloggerul Colo! Acesta s-a declarat pro violului minorelor care se îmbracă sumar

Prezentatoarea tv Cristina Cioran, reacție dură fata de vloggerul Colo! Vloggerul Alexandru Bălan a ajuns în atenția publicului larg și a presei după ce a ieșit la iveală un vlog mai vechi în care spunea că se declară pro violului minorelor. Alexandru Bălan, zis „Colo” a spus că minorele care se îmbracă provocator merită să fie violate. Astfel, prin afirmațiile făcute, vloggerul a stârnind revolta internauților.

Citeste si: Vloggerul Selly, după ce a provocat un accident în care s-au aflat și minori: ”Copiii s-au bucurat că au intrat în mine”! Ce mai spune despre CTP

Conștient fiind de greșeala pe care a comis-o, vloggerul a revenit cu un video, luni 1 iunie, intitulat „Îmi cer scuze!”, prin care și-a exprimat regretul pentru situația pe care a creat-o.

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.”

Prezentatoarea tv Cristina Cioran, reacție dură fata de vloggerul Colo! În scandalul care a izbucnit pe online s-a implicat și poliția Capitalei care a deschis o anchetă pentru instigare la violarea minorelor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate