Prezentatoarea tv Ioana Ţigănilă a devenit mamă

Sărbători minunate alături de primul ei copil. De asta a avut parte prezentatoarea jurnalelor de ştiri de la Digi24, Ioana Ţigănilă, în perioada Crăciunului.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereMicuţa Cataleya, cea care a intrat în viaţă cu nota 10, a fost cel mai frumos dar de Sărbători.

„Este de departe cel mai frumos şi mai luminos Crăciun de până acum. Ce aş putea să îmi doresc mai mult decât să privesc bradul împodobit, să îi simt mirosul, să ascult colinde, să privesc răsăritul şi apusul? Şi toate astea în timp ce îmi alăptez fetiţa. Moş Crăciun a venit deja, cu 3 săptămâni mai devreme şi mi-a adus-o pe ea, pe Cataleya. Bonus o recuperare rapidă, graţie medicilor de la Sanador. Acum, dacă ar putea Moşul să înghesuie la el în tolbă şi mai multe ore de somn, ar fi minunat.fara descriere

Am făcut brad. Este primul pe care l-am pregatit de când eu şi sotul meu ne-am mutat la casa noastră. Acum avem un motiv să facem brad, avem şi timp, nu suntem nici la serviciu, nici plecaţi în vacanţă. Ne bucurăm de un Crăciun acasă, alături de familie şi de cei dragi. Am ales un brăduţ în ghiveci, micuţ, dar bogat ăi frumos. Dupa Sărbaători, îl vom planta în grădină. Să crească împreună cu Cataleya şi să ne amintească toată viaţa de primul Crăciun împreună. Este răsfăţata familiei de când a venit pe lume. Părinţii, bunicii, mătuşile, unchiul, cu toţii ne-am înscris în competiţia cel mai frumos cadou. Anul acesta cred că a câştigat tati”, spune amuzată Ioana pentru apropotv.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate