Prezentatorul care a facut de ras TVR cu oaia Pufulica primeste o groaza de bani! Cristian Nitulescu este membru in Consiliul de Administratie si incaseaza lunar cat castigi tu intr-un an! Vezi cat!

Relansarea TVR 3 s-a dovedit un fiasco, prezentatorul Cristian Nitulescu parand cu adevarat ridicol in discursul inaugural. Si totusi, pentru prestatiile sale, acesta incaseaza lunar o adevarata avere de la postul public!

Cristian Nitulescu si oaia Pufulica
Autor: Petru Luca

Cristian Nitulescu si oaia Pufulica “Faceti cunostinta cu Pufulica, ea este oaia noastra, a redactiei. De fiecare data cand avem probleme sau ne enervam o mangaiem pe cap ca sa ne calmam”, a spus Cristian Nitulescu, la relansarea postului TVR 3, in cadrul emisiunii "Apasa pe verde". Prestatia moderatorului a starnit un val incredibil de critici la adresa modului in care isi face treaba TVR, risipind banii publici pe productii expirate.

De remarcat ar fi insa faptul ca moderatorul Cristian Nitulescu primeste anual, din partea TVR, societate subventionata din banul public, uriasa suma de 125000 lei, adica 10415 lei pe luna! Suma provine din doua parti: 85000 de lei ii sunt platiti lui Nitulescu pentru performantele lui ca realizator, iar 40000 de lei sunt aferenti functiei de membru in Consiliul de Administratie al TVR!

Citeste si: "Are cancer!" Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea! Din cauza asta nu vrut să intervină până acum în scandalul divorțului!- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies