Prezicătoarea Maria Ghiorghiu ”a văzut-o” pe Sorina în pragul casei părinților adoptivi din SUA

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu susține că a avut mai multe viziuni cu Sorina, fetița din Baia de Aramă, care a fost adoptată de o familie de români din SUA.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Sorina se află, alături de noua familie care a adoptat-o, în SUA, de două luni, iar informațiile transmise de părinții ei sunt pozitive. Familia Săcărin a oferit imagini cu Sorina în SUA, în care micuța este veselă, s-a adaptat, și a început chiar și școala.

Pe de altă parte, în țară, asistenții maternali la care Sorina a crescut până când a fost adoptată, susțin că adopția a fost ilegală și încearcă să o aducă pe fetiță înapoi în țară.

fara descriere

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu susține că a avut mai multe viziuni cu Sorina. Ultima chiar zilele trecute.

”18 Septembrie 2019, ora 6,44 !

Dragii mei, în această dimineață, mă trezește o Lumină albă și foarte strălucitoare, lumina ce-mi arată o vilă frumoasă înspre Apus, cu o curte mare in faţă. În pragul casei, stă o fetiţă tristă, îmbracata in haine bleu-vernil. Afara se înnoptase deja, iar fetita priveste trista spre Rasarit. Era singura si avea parul legat in crestetul capului.

Cine era aceasta fetita? Era micuta Sorina,fetita luata cu japca de dna Procuroare asistata de politisti si mascati. Chiar daca se spune ca Sorina este vesela si ca s-a adaptat situatiei ei actuale, nu este deloc asa. Micuta Sorina sufera tare mult după părintii care au crescut-o,după fratii si surioarele ei din Baia de Arama.

Sa nu uitam dragii mei, ca la un moment dat, ceva stiut numai de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului ,se va intampla”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Citeste si: Gata! Totul s-a terminat pentru asistenții maternali ai Sorinei! Fetița nu se mai întoarce în țară

Citeste si: Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

fara descriere

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre Sorina! ”Sora mai mare putea să o ia pe Sorina”

Nu este prima data când prezicătoarea face referire la Sorina, fetița de 8 ani, din Baia de Aramă, care a intrat în atenția publicului, după ce în mediul online au apărut imagini cu ea târâtă prin curte de procuroarea Maria Pițurcă. Iată ce scria Maria Ghiorghiu în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu Sorina, fetița înfiată de familia Săcărin! Mărturiile unui român din SUA

”26 Iunie 2019,ora 5,11 dimineata

 Dragii mei,

Astazi dimineata, am primit din nou un MESAJ pentru Sorina, fetita agresata de Procuroare. Glasul spunea asa: "Expertiza generala a Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului,arata că sora mai mare, va putea sa o ia pe Sorina acasa."

Dragii mei,asa precum vedem cu totii,in Mesaj nu ni se da numele sorei mai mari. Sora mai mare are si la Părintii legali adoptivi care, au luat-o cu forţa din casa celor care au crescut-o, si carora fetita le spunea mami si tati. Sora mai mare exista si in casa unde a crescut Sorina.

Eu ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,pentru ca Sorina sa fie ocrotita de tot ce este rău, de tot ce i-ar aduce lacrimi si suferinta.

Dumnezeu si Maicuta Domnului sa aleaga ce este mai bine pentru Sorina,pentru ca ea sa uite prin ce a trecut si sa devina om mare si cu multa iubire de semeni”, scria Maria Ghiorghiu despre Sorina, fetița din Baia de Aramă care a ajuns în SUA, cu familia Săcărin, părinții ei adoptivi.                          

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate