Vedete

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu contrazice tot ce se ştia despre cadavrul Elodiei Ghinescu, avocata ucisă de Cioacă: ”Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”

Maria Ghiorghiu se contrazice de la o zi la alta cu privire la locul în care s-ar afla rămăşiţele Elodiei Ghinescu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Prezicătoarea Maria Ghiorghiu contrazice tot ce se ştia despre cadavrul Elodiei Ghinescu, avocata ucisă de Cioacă: ”Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”icon photo

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a afirmat zilele trecute, fără să pomenească numele Elodiei, că ”vede” cu ochii minţii o persoană care agăţa un sac într-un copac. ”În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa”, a notat misterioasă prezicătoarea.  

Cum ulterior toată lumea a dedus că ar fi vorba de cadavrul avocatei ucise de Cristian Cioacă, Maria Ghiorgiu a venit cu precizări şi noi dezvăluiri sub forma unei dezminţiri: ”Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”, a scris ieri prezicătoarea pe blogul ei. 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune