Prezicătoarea Maria Ghiorghiu contrazice tot ce se ştia despre cadavrul Elodiei Ghinescu, avocata ucisă de Cioacă: ”Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”

Maria Ghiorghiu se contrazice de la o zi la alta cu privire la locul în care s-ar afla rămăşiţele Elodiei Ghinescu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a afirmat zilele trecute, fără să pomenească numele Elodiei, că ”vede” cu ochii minţii o persoană care agăţa un sac într-un copac. ”În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa”, a notat misterioasă prezicătoarea.  

Cum ulterior toată lumea a dedus că ar fi vorba de cadavrul avocatei ucise de Cristian Cioacă, Maria Ghiorgiu a venit cu precizări şi noi dezvăluiri sub forma unei dezminţiri: ”Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!”, a scris ieri prezicătoarea pe blogul ei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: