Prietena fostei soții a lui Ionuț Jaguarul a lăsat în urmă trei copii! Nicoleta a murit după ce mașina ei a fost spulberată de tren

Nella Angheluță, fosta parteneră a lui Ionuț Jaguarul, traversează clipe grele, după ce și-a pierdut o foarte bună prietenă într-un cumplit accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Nella Angheluță, fosta parteneră a lui Ionuț Jaguarul, traversează clipe grele, după ce și-a pierdut o foarte bună prietenă într-un cumplit accident rutier, petrecut în Austria. Mașina Nicoletei și a soțului Markus a fost spulberată de tren, cei doi murind pe loc.”Odihneste-te în pace suflet drag. Fie ca Dumnezeu să te așeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei si pentru a le da putere de a trece peste această durere. Dumnezeu să te odihnească in pace!”, a scris Nella în amintirea Nicoletei. 

Citeste si: Moarte suspectă în Suceava! Un băiețel de 9 ani s-a înecat într-o piscină gonflabilă din curte, deși știa să înoate de la 4 ani

Citeste si: Florin Pastramă e putred de bogat? ”Am fost ţinut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva şi a doua zi primeam”

În urma Nicoletei (29 de ani) și a lui Markus (32 de ani), care dețineau un salon de înfrumusețare și un restaurant, au rămas trei copii. ”Printesa mea, nu îmi vine sa cred ca Dumnezeu v-a luat așa devreme de lângă noi, condoleanțe familiei! Ai plecat și ai lăsat in urma ta 3 îngerași frumoși! Nu te vom uita niciodată, vei rămâne in sufletele noastre la fel de frumoasă și plină de viață!”, așa sună doar unul dintre zecile de mesaje de condoleanțe postate de prieteni pe conturile dispăruților. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate