Prietena și vecina regretatei jurnaliste, adevărul despre Cristina Țopescu: „Da, Cris intrase în depresie. Avea probleme cu banii, plătea cu greu utilităţile. În ultimii ani i-a fost îngrozitor de greu”

Prietena și vecina Cristinei Țopescu a postat pe Facebook, în această dimineață, un fisier audio în care spune adevărul despre fosta jurnalistă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Diana Maria, prietena și vecina Cristinei Țopescu, i-a fost alături jurnalistei în ultimii ani de viață și a promis ieri că va spune totul despre ultimii patru ani din viața Cristinei Țopescu. 

Citeste si: Cristina Țopescu a ieșit la o cafea cu un bărbat, a doua zi după Crăciun! Cine este omul care a văzut-o ultima oară în viață și ce i-a spus vedeta?

Citeste si: Cristina Ţopescu şi-a ameninţat vecinii că va face o crescătorie de porci în curtea casei în care îşi ţinea câinii! Vedetei i s-a făcut plângere la Poliţie!

Citeste si: Ipoteza halucinată lansată privind moartea Cristinei Țopescu ”A murit la fel ca și câinele bolnav ce l-a găsit pe stradă”

Prietena și vecina regretatei jurnaliste a spus adevărul despre Cristina Țopescu: „Da, Cris intrase în depresie. Avea probleme cu banii, plătea cu greu utilităţile. În ultimii ani i-a fost îngrozitor de greu”

Așa cum s-a vehiculat deja în presă, Cristina Țopesc, se izolasede lue, intrase în depresie și abia își mai plătea datoriile, dovaă fiind și somația care stătea lipită pe ușa e de la intrare. 

„Numele meu este Diana Maria. De formaţie sunt jurnalist. Am lucrat Evenimentul zilei, biroul de presă Iaşi, sub conducerea domnului Daniel Condurache, la Gazeta de Sud si din 2004 am trecut în online. Pe Cristina Ţopescu am cunoscut-o în 2015 la primul marş Colectiv care a fost organizat de una din prietenele şi vecinele mele, Oana Voicu. Ea se afla printre organizatori. Atunci ne-am cunoscut (...) şi a fost un fel de amor la prima vedere, pentru că în momentul în care Cristina a aflat că eu am o boxeriţă şi o maidaneză adoptată m-a văzut şi m-a privit altfel, pentru că aşa era Cris”, începe relatarea prietena Cristinei Ţopescu, într-un fişier audio postat pe pe pagina de Facebook oficială a jurnalistei.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Femeia spune că erau vecine şi se ajutau una pe cealaltă. Cristina Ţopescu a trebuit să părăsească Antena3, iar la acel moment a primit mai multe oferte de locuri de muncă. După ce a demisionat, jurnalista a crezut că îşi va găsi o slujbă, spune prietena sa.

„Au fost vorbe în vânt. Îi văd pe mulţi dintre foştii noştri colegi de breaslă cum plâng la televizor şi cum vorbesc despre veleităţile de mare jurnalist ale Cristinei Ţopescu. Dacă aţi fi considerat-o un mare jurnalist şi dacă aţi fi iubit-o, aţi fi ajutat-o în aceşti ultimi ani în care i-a fost îngrozitor de greu. I-aţi promis lucruri, i-aţi promis colaborări şi când Cristina vă suna să vă întrebe dacă se concretizează acele planuri făcute împreună, voi nu mai răspundeaţi la telefoane şi la mesaje”, mai spune Diana Maria în fișierul audio.

Cristina Ţopescu a reuşit să găsească o colaborare la Canal 33, dar se descurca extrem de greu, mai spune sursa citată. O doamnă bolnavă de cancer i-a dat din banii de tratament Cristinei Ţopescu să îşi plătească chiria şi utilităţile, mai spune prietena jurnalistei.

„Monica Pop a spus că draga noastră Cris era depresivă. Nu vi se pare normal? Cristina nu avea serviciu, îngrijea în 2015, 12 căţei plus hărnea maidanezi din 7 locuri, care s-au făcut 8. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura ei grijă era să aibă bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei nu îi trebuia nimic. Tţi banii mergeau pe castrări, mâncare pentru căţei, tratamente. Se vorbeşte despre o Cristina Ţopescu pătimaşă, a fost un conglomerat antagonic de stări, de trăiri, de inteligenţă scliptoare, dublată de o sensibilitate anume, dar şi de duritate si agresivitata. Da. Cris intrase într-o depresie. Nu avea serviciu, avea promisiuni. Începuse să aibă datorii, a reuşit să plătească o parte dintre ele. Dar Cristina a fost o luptătoare”, mai spune vecina Cristinei Țopescu, potrivit Mediafax

După ce a pierdul jobul şi după ce a murit Cristian Ţopescu, depresia jurnalistei s-a accentuat, mai spune sursa citată. Însă jurnalista nu s-a sinucis, atrage atenţia Diana Maria.

„Cum să nu devină Cristina tristă când, după ce a murit tatăl ei toţi prietenii au sunat-o. Unul nu a intrebat-o, deşi ştiau că nu lucrează: Cristina, ai cu ce să îţi plăteşti chiria, ai unde să stai? Numele sonore care fac azi rating cu numele Cristinei şi-au prezentat condoleanţe. (...) Am hrănit-o pe Cristina, am dormit cu Cristina pentru că era dărâmată. (...) Nu spuneţi prostii despre Cristina, pentru că nu aţi cunoscut-o”, spune prietena jurnalistei.

Înregistrarea postată acum patru ore și deja a strâns numeroase reacții și comentarii. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Promo Puterea dragostei 14 ianuarie. Roxana, adevărul despre Ella: Jador are dreptate

Fiica unui sportiv cunoscut, atac după moartea regretatei Cristina Țopescu! Îi aduce acuzații grave Monicăi Pop

BOMBĂ! Primele ipoteze ale anchetatorilor! De ce a murit Cristina Țopescu! Ce s-a spus clar la analizele făcute de legiști! E vorba despre un infarct?

VIDEO | Ce se întâmplă acum în fața casei unde a murit Cristina Țopescu! E încă un semn că a fost uitată de prieteni și rude

Anamaria Prodan, supriză de proporții de ziua soțului ei, Laurențiu Reghecampf. A adus-o pe cea mai importantă...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies