Vedete

Prietenele Monalisei Pandelea, tanara care a murit de cancer de piele la doar 26 de ani: "Indrumate acum de un inger, vom continua visul ei!"

Make-up artistul Monalisa Pandelea a incetat din viata pe 4 ianuarie, la doar 26 de ani, fiind rapusa de un cancer de piele.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


 

Prietenele Monalisei Pandelea, tanara care a murit de cancer de piele la doar 26 de ani: "Indrumate acum de un inger, vom continua visul ei!" icon photo

Absolventa a liceului "Dinu Lipatti" din Bucuresti, Monalisa Pandelea a murit pe 4 ianuarie 2018, la doar 26 de ani, rapusa de un cancer de piele care s-ar fi declansat dupa un tratament de epilare definitiva. Angajata model la un salon de infrumusetare din Pitesti, unde lucra ca make-up artist, Monalisa era o tanara vesela, saritoare si talentata.

"Profesorii mă sfătuiau să încerc la design vestimentar, dar mie îmi plăcea mai mult partea de cosmetică (...) 3 ani am făcut practică prin saloane şi spa-uri şi am lucrat cu agenţii de modă şi cu modele internaţionale. Eram un stagiar şi mă rugau să machiez fete pentru booking-uri, lucram pentru firme extrem de cunoscute", marturisea Monalisa in presa locala in urma cu trei ani.

Prietenele Monalisei Pandelea, tanara care a murit de cancer de piele la doar 26 de ani: "Indrumate acum de un inger!" 

In amintirea ei, prietenele Monalisei Pandelea, tanara care a murit de cancer de piele la doar 26 de ani, au scris un mesaj emotionant pe pagina salonului la care fetele lucrau impreuna. "Îndrumate acum de un înger, vom continua visul ei si ne vom strădui să vă oferim servicii de cea mai înaltă calitate ca si pana acum!". 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune