Prietenie la limita pericolului! Bogdan Boanta si coregrafa Cocuta, mai apropiati ca niciodata!

Dupa ani la rand in care au lucrat impreuna la “Dansez pentru tine” sau, mai nou, in show-ul “Danseaza printre stele”, Bogdan Boanta si coregrafa Andra Gheorghe, alias Cocuta, au ajuns de nedespartit.

Distribuie pe:

fara descriereBogdan Boanta si Cocuta, din ce in ce mai apropiatiIar apropierea lor este atat de puternica, incat, cei care nu ii cunosc ar putea sa creada ca prietenia lor s-a transformat peste noapte intr-o idila de toata frumusetea. fara descriereSambata seara, de exemplu, cei doi au fost vazuti intr-un restaurant de super fite din Bucuresti, unde cinau impreuna linistiti. La un moment dat, insa, fara sa se intample ceva anume, Cocuta l-a sarutat pe buze pe Boanta, apropierea lor lasand loc speculatiilor. Ei, gesturi normale pentru cei care ii cunoscu pe cei doi si, poate, anormale pentru straini. Ulterior, insa, celor doi li s-au alaturat la masa si alti coregrafi si artisti din trupa LaLa Band, intalnirea lor transformandu-se intr-una de grup si fiind departe de a fi una romantica.

fara descrierePrietenie dintre Bogdan Boanta si Cocuta este de notorietate, cei doi fiind de nedespartit atat in timpul anului, cat si in perioada vacantei de vara, pe care o petrec tot impreuna si de cele mai multe ori in strainatate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate