Prietenii dau vesti despre starea lui Alex Pascu, liderul trupei “Goodbye to Gravity”! Reactioneaza prin miscari usoare din cap”

Alex Pascu este unul dintre cei doi membri ai trupei “Goodbye to Gravity” care au supravietuit incendiului din club. Alex este internat insa in stare grava in spital.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Alex Pascu, liderul si basistul trupeiPrietenii basistului ii tin permanent la curent pe fani despre starea sa de sanatate.  “Vrem sa va spunem ca am reusit sa vorbim cu parintii lui si am aflat ca lupta tare sa se insanatoseasca. In prezent i s-au redus usor sedativele si reactioneza prin miscari usoare din cap atunci cand i se adreseaza medicii. Din pacate inca nu este in afara pericolului, iar parintii lui se pregatesc din rasputeri pentru momentul cand va deveni stabil si va putea fi transportat in conditii optime si sigure in afara tarii. Deoarece urmeaza o perioada deosebit de grea pentru el, dar si pentru parintii lui, si pentru ca orice ajutor conteaza in aceste momente ne vom folosi de conturile deschise de mama sa, doamna Ana Pascu, pentru a-l ajuta.
Pentru cei care doresc de asemenea sa il ajute, pot folosi conturile care o au ca titular pe doamna Ana Pascu: IBAN cont RON RO07 RZBR 0000 0600 0597 9832, IBAN cont EUR RO04 RZBR 0000 0600 1206 7703, Cod SWIFT : RZBRROBU”, a anuntat, luni seara, unul dintre prietenii de la facultate al lui Alex.

Andrei Galut, Alex Pascu, Bogdan Enache, Vlad Telea si Mihai Alexandru erau membrii  “Goodbye to Gravity”, una din cele mai de succes trupe heavy-metal din Romania ultimilor ani. In urma incendiului din clubul Colectiv, unde baietii isi lansau cel de-al doilea album, trei dintre ei au murit, Alex Pascu si Andrei Galut fiind cei care au supravietuit, dar cu rani grave.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: