Prietenii îl plâng pe Ivan Patzaichin. Care au fost ultimele discuții pe care le-a purtat marele canoist cu apropiații? "Ultima dată am vorbit despre..."

Vestea morții lui Ivan Patzaichin i-a cutremurat pe apropiații acestuia, cărora nu le-a venit să creadă că sportivul nu mai este printre ei.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Anunțul că Ivan Patzaichin a plecat la ceruri a cutremurat întreaga Românie. Apropiații canoistului, care aveau o legătură strânsă cu acesta, au fost șocați să afle că și-au pierdut unul dintre cei mai buni prieteni.

Citeste si: Ce averi au lăsat în urmă Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

Gheorghe Turda, afectat de moartea legendarului canoist

Gheorghe Turda a fost unul dintre sutele de oameni care au putut să se bucure de prietenia lui Ivan Patzaichin și să îl cunoască îndeaproape.

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

Maestrul a fost foarte afectat de pierderea sportivului, pe care îl consideră un om extraordinar, cum rar se întâlnește: "Cu Ivan am fost prieten, dar și coleg la MAI, Direcția de Cultură și Sport perioada 1991-2009. Un Om extraordinar, un mare sportiv, un familist iubitor, în răgazul întâlnirilor destul de scurte îmi spunea despre proiectele lui sportive. Ce păcat! S-a pierdut o mare valoare națională! Dumnezeu să-l ierte!", a declarat Gheorghe Turda, pentru Impact.ro.

Teodor Frolu s-a întâlnit cu Ivan Patzaichin cu câteva zile înainte ca sportivul să moară
Ivan Patzaichin și prietenul lui, Teodor Frolu[Sursa foto: Facebook]

Teodor Frolu, distrus de pierderea lui Ivan Patzaichin

Partenerul de afaceri și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ivan Patzaichin a dezvăluit că nu-și poate găsi cuvintele pentru a exprima cât de dureroasă a fost vestea morții sportivului.

Citeste si: Ilie Năstase, revoltat după moartea lui Ivan Patzaichin: "Doi metri pătrați nu se găsesc pentru cineva care a făcut cinste acestei țări?"

Teodor Frolu a povestit că ultima oară l-a văzut pe regretatul canoist în urmă cu câteva zile, când au purtat o discuție normală, ca între vechi amici: "Nu pot vorbi despre acest lucru, vă rog să mă înţelegeţi. Ivan a fost un om special, un om cum puţini pot fi sau poţi întâlni într-o viaţă. Eu am avut această şansă…Ultima dată l-am văzut în urmă cu câteva zile şi am vorbit despre cele dragi nouă…mai multe nu pot spune acum!", a declarat Teodor Frolu, vicepreşedinte al Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 2, pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

România în doliu! Adio, Ivan Patzaichin și Ion Caramitru! Două mari valori ne-au părăsit în aceeași zi

Președintele Klaus Iohannis, mesaj după decesele lui Ion Caramitru și Ivan Patzaichin: "Ne despărțim de doi dintre cei mai iubiți români"

Ivan Patzaichin și povestea pagaiei rupte. Cum a câștigat canoistul proba de la olimpiadă, deși a avut vâslă ruptă

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

SE SCHIMBĂ HARTA Europei?! O țară ar putea ieși din Uniunea Europeană: "Într-o zi sau mai degrabă într-o noapte"

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Exclusiv. Avem dovada! Ultrașii lui Orban au schimbat tactica: Va fi huiduit doar Florin Cîțu!

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies