Prietenii l-au "inviat" pe Nicusor Ceausescu! VEZI ce le-a dat prin cap ca sa il aduca inapoi in gasca!

Prietenii i-au ramas fideli lui Nicu Ceausescu. Anul acesta ar fi implinit 61 de ani, daca nu ar fi fost rapus de o boala necrutatoare in 25 septembrie 1996. Nu exista zi in care vechii lui amici sa nu vorbeasca despre el sau sa nu rememoreze intamplari din trecut. Anul acesta chiar au gasit modalitatea de a-l aduce din nou in cercul lor de prieteni!

Distribuie pe:

fara descriereNicolae si Elena Ceausescu, alaturi de rebelul NicuSanda Apostol (n.r. fiica fostului demnitar comunist Gheorghe Apostol), Antoaneta Fischer, Smaranda si Ana Mizil (n.r. fiicele lui Serghei Niculescu Mizil), Jean Paler, Doina Levintza, Doina Popoviciu (n.r. sotia lui Puiu Popoviciu) sau Corneliu Zabet sunt doar cativa dintre oamenii din anturajul lui Nicu Ceausescu, fiul cel mic al dictatorilor Nicolae si Elena Ceausescu.
La 25 septembrie 1996, acesta s-a stins, internat la clinica AKH, din Viena, rapus de o ciroza accentuata de probleme mai vechi ale ficatului. Anii s-au scurs, prietenii s-au rasfirat prin toata lumea, dar nici un moment ei nu l-au uitat. Anul acesta, unul dintre ei a creat un cont de Facebook cu numele lui Nicusor. A fost cea mai ingenioasa metoda de a-l readuce pe "printisor" inapoi, in vechiul anturaj. De altfel, toti cei enumerati mai sus sunt prieteni virtuali cu Nicu. Pe profilul de Facebook sunt postate melodiile preferate ale acestuia, diverse poze, iar prietenii rememoreaza momentele petrecute alaturi de el.fara descriereAceasta fotografie cu Nicu Ceausescu a fost publicata de unul dintre vechii prieteni ai acestuia. Conform unui comentariu, imaginea ar fi fost surprinsa la 14 septembrie 1996. La 25 septembrie, Nicu avea sa se stinga din viata
Printre fotografiile publicate pe contul de Facebook este una realizata chiar in septembrie 1996! Se pare, conform comentariilor, ca aceea ar fi ultima poza cu Nicusor Ceausescu in viata. Imbracat elegant si bine dispus, el nu dadea semne  de boala. Mai mult, unul dintre prietenii vituali, stabilit in America, a postat o fotografie "in memoriam" cu numarul de inmatriculare California - NICU UTC. In explicatia pozei scrie: "In memoria prietenului nostru drag, Nicu Ceausescu, un om cu calitati extraordinare, prea CIVILIZAT pentru aceste timpuri in care predomina "mitocania". WE MISS YOU. Dumnezeu sa-l odihneasca!".fara descriere
Cel care a creat profilul nu a dorit sa comenteze si nici sa ne ofere prea multe detalii, transmitandu-ne "viata lui Nicu Ceausescu nu e subiect de presa".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate