Prietenii lui Bogdan Mocanu se tem pentru viața acestuia! De când s-a despărțit de Andra o ține numai în petreceri și băuturi

Bogdan Mocanu suferă ca un nebun, din dragoste, după ce s-a despărțit de frumoasa Andra Volos și nu par a exista șanse de împăcare.

Distribuie pe:

Autor: I.A.

Bogdan Mocanu, dărâmat de despărțirea de Andra de la Puterea Dragostei


In articol:

Fostul concurent de la Puterea Dragostei ar fi călcat pe bec și nu i-ar fi fost fidel Andrei, așa că tânăra a pus punct relației fără să stea niciun pic pe ganduri. În ultima perioadă, conform informațiilor apărute în mediul online, Mocanu își petrece cea mai mare parte din timp alături de bunul său prieten Jador, cel care l-a și însoțit în noaptea fatidică alături de Bia și prietena acesteia.

Chiar dacă e măcinat de regrete amare și tardive, Bogdan Mocanu nu a reușit deloc să o înduplece pe Andra să îl ierte așa că a ales, se pare, să își înece amarul intr-un mod deloc ortodox: în alcool.

Prieteni din anturajul celor doi masculi feroce, au povestit faptul că “Bogdan Mocanu consumă din ce în ce mai multe băuturi alcoolice, o ține numai în petreceri și pierde nopțile”, lucru deloc indicat diabeticilor insulino-dependenți, așa cum este el. Surse apropiate lui Mocanu și Jador și, în general, concurenților de la Puterea Dragostei, afirmă că prietenii lui Mocanu sunt extrem de îngrijorați de consecințele pe care le-ar putea avea alcoolul asupra stării lui de sănătate.

Bogdan Mocanu, dărâmat de despărțirea de Andra de la Puterea Dragostei

Bogdan Mocanu a recunoscut! Prima reacție după apariția imaginilor cu el și Bia de la Puterea dragostei

Bogdan Mocanu a simțit nevoia să reacționeze în urma mesajelor primite în mediul online, legate de despărțirea de Andra, dar și după apariția clipurilor în care apare alături de Bia.

"Am primit foarte multe mesaje, sunt adevărate, însă nu sunt corect interpretate. Nu a făcut nimeni nimic cu nimeni. Nici Bia nu a dat imaginile. Ea ar fi picat cel mai nașpa, deci nu a făcut ea. Dacă mai aveți întrebări le aștept, este vorba de mine și iubita mea și nu vreau să existe loc de interpretări”, a spus Bogdan Mocanu pe pagina lui de Instagram. 

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că și-a petrecut noaptea cu Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu, dărâmat de despărțirea de Andra de la Puterea Dragostei

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate