Prietenii lui Cornel Galeş au dat petrecere în restaurantul în care acesta a mâncat înainte de accidentul rutier! La trei săptămâni de la decesul lui Galeş, au închinat un pahar cu vin în memoria acestuia! VIDEO

Prietenii lui Cornel Galeş au dat petrecere în restaurantul aflat la câţiva kilometri de Valencia.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Prietenii lui Cornel Galeş au dat petrecere la restauranul Casa Blanca, aflat în localitatea Alaquas, la câţiva kilometri de Valencia. WOWbiz.ro a dezvăluit că Galeş şi-a petrecut ultimele ore de viaţă la un restaurant cu specific românesc. Galeş a mâncat acolo alături de mai mulţi prieteni, printre care şi Adrian Stan, care s-a despărţit apoi de grup.

( vezi motivul pentru care fata de suflet a Ilenei Ciuculete nu a venit la înmormântarea lui Cornel Galeş)

Citeste si: Aici şi-a petrecut Cornel Galeş ultimele ore din viaţă! El a mâncat la un restaurant românesc de lângă Valencia înainte de tragicul accident rutier!

Citeste si: Cornel Galeş a fost blestemat de femeia pe care a acuzat-o că a profanat mormântul Ilenei Ciuculete? Vezi ce făcea aceasta la locul de veci!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Băieții Ilenei Ciuculete, devastați! Au pierdut averea mamei lor! Decizia judecătorilor, după moartea lui Cornel Galeș EXCLUSIV

“Am mâncat împreună cu două ore şi jumătate înainte. La ora 17.25 m-au sunat şi eu eram într-un centru comercial, la cumpărături, şi m-au întrebat dacă mă întorc şi la jumătate de oră a murit Cornel, au făcut accident.

Mă sunase Sorin, Cornel era cu el. Şi nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef. Nu e nimic adevărat! Noi pur şi simplu am vorbit pe la 12:30 să ne vedem să mâncăm, să mergem la un restaurant în care mergeam de obicei, ne-am întâlnit acolo pe la ora 14.00. Toată lumea venea de acasă, nu venea de la nicio distracţie. Eu am plecat la 15:30 de acolo, iar ei au rămas în continuare.
Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 şi la 5 – 10 minute după ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casă”, 
a spus Adrian.

Prietenii lui Cornel Galeş au dat petrecere. A venit şi o trupă de lăutari

„Cornel şi cu noi am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent.

La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar  înspre şoseaua CV 36, au  făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia. Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”,  a mărturisit Adrian pentru WOWbiz.ro.

La trei săptămâni de la accidentul rutier, prietenii lui Galeş s-au strâns din nou la Casa Blanca, pentru o petrecere de Crăciun la care au participat românii din zonă, care au adus şi o trupă de lăutari. Adrian şi amicii săi au dansat, au mâncat pomana porcului, dar au şi închinat un pahar cu vin în amintirea lui Cornel Galeş.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a fost la serbare în ziua înmormântării lui Cornel Galeş! Vezi cum s-a distrat Codruţa!

Mesajul teribil dat după înmormântarea lui Cornel Galeș. Cel mai bun prieten răsucește cuțitul în rană! ”Pe cine a ajutat cu haine, nu a venit să-i aprindă o lumânare”

Cine și ce vrea să se ascundă despre moartea lui Cornel Galeș! Informații contradictorii și suspiciuni uriașe EXCLUSIV

Ziua de mâine va aduce rezolvarea problemelor pentru 7 nativi

Klaus Iohannis dă ordinul. E obligatoriu în toată România! Decizie BOMBĂ luată de președinte

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies