Prietenii lui Cornel Palade, socati de acuzele de infidelitate pe care i le-a adus sotia! Vezi unde au aparut ultima data impreuna si ce spun apropiatii despre relatia celor doi!

In urma cu doua zile, Iuliana Palade a declansat razboiul cu sotul ei, Cornel Palade, sustinand ca acesta o insala cu o fata mai tanara decat fiica ei! Cu toate acestea, prietenii celor doi nu cred nimic din aceasta poveste, mai mult, sustin ca niciodata nu l-au vazut pe celebrul comic ca se uita la alta femeie, daramite sa se mai si cupleze cu vreo reprezentanta a Evei!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descrierePalade, sotia si doi prieteni de ai cupluluiIn scandalul dintre Iuliana si Cornel Palade, apropiatii cuplului sunt de partea actorului! Ei sunt socati de declaratiile femeii, le considera neadevarate si spuse doar asa, la nervi! “ Nu imi venea sa cred cand am auzit-o pe Iuliana ca, dupa 27 de ani de casnicie, Cornel o insala! Nici nu se pune problema de asa ceva! El a fost intotdeauna un familist si a respectat-o pe sotia lui, chiar daca a avut, poate, ocazia sa se distreze cu vreo femeie! Cu siguranta, Palade nu este ca Tociu, aluia ii place viata si nu tine cont de barfe sau nevasta, insa, in cazul lui Cornel e altceva! Familia e sfanta!”, a spus un prieten al actorului pentru WOWbiz.ro!

fara descriereCornel si Iuliana au dansat si la botezul fetitei lui Maruta, din weekendul trecutIn plus, cei doi soti au fost impreuna, duminica trecuta, la botezul fetitei lui Marcel Pavel si pareau foarte apropiati! “Acum cateva zile, la petrecere la Marcel au stat numai unul langa altul si erau fericiti! Au dansat impreuna, au glumit, ce mai, erau un cuplu in toata regula, nimic nu ar fi prezis furtuna care s-a declansat miercuri! Poate Iuliana a fost obosita, poate a fost provocata sau a avut o stare proasta, altfel nu imi explic acuzele ei! Daca ar fi fost adevarat ce zice, nu ar mai fi stat langa Cornel la petrecere si s-ar fi comportat de parca nimic nu s-ar fi intamplat! Ar fi fost macar mai retinuta”, a mai povestit prietenul familiei Palade!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate