Prietenul lui Gheorghe Dincă aruncă bomba în cazul Caracal: „A luat vina asupra lui, ca să protejeze pe...”

Unele dintre persoanele din anturajul lui Gheorghe Dincă spun în coninuare de părere că el nu le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Gheorghe Dincă este unul dintre cei mai celebri infractori din România, în acest moment. O țară întreagă a urmărit, prin intermediul presei, cursul anchetei în cazul Caracal, așteptând deznodământul cu sufletul la gură.

Gheorghe Dincă a recunosc că le-a ucis pe Alexadndra Măceșanu și pe Luiza Melencu, dar încă există oameni care se îndoiesc de veridicitatea afirmațiilor lui. Pe de o parte, familiile celor două fete speră în continuare că ele sunt în viață și că se vor întoarce, în timp ce persoanele care l-au cunoscut pe Dincă spun că el ar proteja pe cineva.

Citeste si: Hrănea animalele cu oasele victimelor? Gheorghe Dincă și-a schimbat declarația în privința Luizei Melencu!

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal! Ce s-a descoperit despre Gheorghe Dincă în Italia! Făcea parte dintr-o rețea de proxenetism?!

Declarațiile făcute de prietenul lui Gheorghe Dincă 

De aceeași părere este și prietenul lui Gheorghe Dincă, Paul Mieilă. El crede că bărbatul protejează adevărații vinovați din cazul care a îngrozit România.

„Il cunosc, sau de fapt credeam ca-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri impreuna, mai ales din tinerete. Eram nedespartiti. El a fost cel care, pe vremuri, m-a si ajutat sa ma si angajez. Era un om bun si saritor. Nu imi amintesc sa fie obsedat de femei.

El s-a casatorit din dragoste. Isi iubea mult sotia. Cand s-a apucat sa faca acea constructie din fata, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o faca exact cum sunt casele in Valcea, cu design mai ciudat. Zicea ca o face asa pentru sotia lui. De aia arata asa, dar sa stiti ca e din caramida.

Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a declarat Paul Mieilă, prietenul lui Gheorghe Dincă.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate