Vedete

Prietenul de suflet al Denisei Manelista s-a tinut de cuvant. A venit din Cipru sa-i duca artistei trandafiri la mormant de ziua ei. Locul de veci al solistei arata incredibil si are chiar si un brad de Craciun. FOTO EXCLUSIV!

Frumoasa Denisa Manelista ar fi implinit ieri varsta de 28 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar, C.I.


Prietenul de suflet al Denisei Manelista s-a tinut de cuvant. A venit din Cipru sa-i duca artistei trandafiri la mormant de ziua ei. Locul de veci al solistei arata incredibil si are chiar si un brad de Craciun.
FOTO EXCLUSIV! 
icon photo

Andrei Chiriac, unul dintre prietenii Denisei, ne povestea in urma cu cateva luni, in lacrimi, ca este distrus de durere. Barbatul a tinut foarte mult la solista si spune ca a fost un om minunat. 

Imediat dupa decesul interpretei de muzica de petrecere, acesta ne-a marturisit ca, de ziua vedetei, va merge la ea la mormant cu 28 de trandafiri.

Si chiar s-a tinut de promisiune. Amicul frumoasei blonde s-a urcat in avion si a venit tocmai din Cipru, la Stefanesti, pe 13 decembrie.

Iar ce a gasit acolo dovedeste cat de iubita a fost regretata cantareata. Locul ei de veci este plin de jucarii si decoratiuni de Craciun, ba mai mult, langa cruce a fost asezat un brad des, impodobit.

Spatiul unde protagonista noastra isi duce somnul etern este exact ca ea, vesel, colorat si emana o energie pozitiva.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune