Prigoana e din nou in scandal cu Bahmu! "A muscat mana care i-a dat de mancare sapte ani"

Prigoana si Bahmu fac iar circ la TV.

Distribuie pe:

Cei doi soti sau fosti soti, nimeni nu mai stie care este starea lor civila, se cearta din nou si se ameninta reciproc cu despartirea, divortul si ca isi iau unul altuia copiii.

"Trăieşte-ţi viaţa, la două dimineaţa, cu berea în faţa! Fii mamă şi vino acasă, nu la 5 dimineaţa. Tu vii în casa mea, nu eu în casa ta. Nu mai veni acasă dacă nu vrei. Adriana a muşcat mâna care i-a dat de mâncare 7 ani. Adriana a dat în judecată compania la care era angajată şi pe unde nu a muncit nici măcar o zi. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că avem aceeaşi relaţie sterilă de un an. De două săptămâni i-a venit notificare din instanţă şi este în fibrilaţii cu mine şi cu copiii. Eu vreau să respecţi înţelegerea cu mine şi să nu mai vorbeşti despre problemele pe care le avem şi să nu mai implici copiii. Ea s-a născut nefericită şi nu are cum să fie fericită", a spus Silviu Prigoana la Antena Stars.

"Mă simt nefericită. Din respect pentru copiii mei. Nu văd sensul porcăielii ăsteia la TV. Îl rog să terminăm povestea asta pe cale paşnică", a declarat Adriana Bahmuteanu.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro


Citește și:

Paul de la Puterea Dragostei, primele declarații după descalificare. Firul întâmplării cu BĂTAIA: „Marinescu s-a dat la mine!”

Fostul își va da pumni că nu o mai are! Bernadett de la ”Puterea Dragostei”, decizie clară cu privire la bustul ei! ”Philip o să moară de ciudă”

Cum arată mama Alexandrei de la Puterea Dragostei!  Ea are grijă de fetița pentru care Nicos a amenintat cu Protecția Copilului

Andreea Bălan, umilință pentru George Burcea! Cum i-a răspuns la atacurile din ultima vreme

Un cântăreț, apropiat al familiei lui Florin Salam, dezvăluiri uluitoare despre Neluțu Stoian! ”Nu COVID-ul l-a ucis” EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies