Prigoana i-a dat emisiune, tot el a concediat-o pe sora lui Mircea Badea! Ce zice Naty: "A crezut in mine, m-a pus sa ma tund, am avut succes, apoi m-a dat afara!"

In perioada in care a activat la Realitatea TV, Naty Badea, sora lui Mircea Badea, a avut de-a face cu Silviu Prigoana, proprietarul de atunci al statiei. Intr-o postare pe blogul ei, Naty si-a adus aminte cum a fost colaborarea cu Silviu Prigoana, cu bune, dar si cu rele.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In povestirile despre perioada petrecuta la Realitatea, gazduie de blogul ei, rontzi.ro, sora lui Mircea Badea foloseste un ton impaciuitor, relatand amuzata episoade necunoscute publicului larg din relatia ei zbuciumata cu omul de afaceri Silviu Prigoana, pe atunci proprietarul postului.fara descriereAsa arata Naty pe vremea cand lucra la Realitatea"Emisiunea “Monologuri cu Naty” s-a născut dintr-un şantaj sentimental. Eu eram producătorul emisiunii “Monologuri cu Oreste”, care era o satiră politică, un monolog cu mai multe rubrici: un scurt intro şi două materiale montate “Povestea poveştilor”, care prezenta cu umor evenimentele zile şi “Omul zilei”. Textele erau scrise de maestrul Oreste, iar montajul trăznit şi haios care să i le pună în valoare, era creaţia mea. Pe scurt am fost o echipă grozavă. Domnul Oreste a vrut să plece la Protv, iar domnul Prigoană, pentru că ţinea mult la această emisiune, i-a spus lui Oreste că nu îl lasă să plece dacă nu îşi găseşte un înlocuitor. Toţi ochii s-au aţintit asupra mea şi domnul Prigoană s-a hotărât să încerce rocada cu mine. Eu am dat nişte probe în care m-am strâmbat, m-am prostit, m-am bâlbâit, am făcut tot ce era omeşte posibil ca nu cumva să mă bage pe sticlă. Nu mă simţeam pregătită şi nici confortabilă cu această idee. Dar domnul Prigoană a fost de neînduplecat, a crezut cu multă convingere în mine, m-a pus să mă tund, să îmi fac o faţă comercială şi m-a aruncat pe sticlă în vreo săptămână. Emisiunea a avut mult succes. Atâta succes încât oamenii politici vizaţi îl sunau pe domnul Prigoană ca să se plângă, să ameninţe, să ia atitudine faţă de criticile “nevinovate” ale mele.:)

La un moment dat domnul Prigoană însuşi a scos această emisiune de pe post, poate îşi mai aduce aminte măcar motivul pentru care a făcut-o. Eu ştiu oarecum de ce s-a întâmplat acest lucru, dar nu vreau să mă pronunţ. Apoi am făcut matinal cu Mihai Cioceanu, unde citeam vremea, horoscopul (oare de ce fusesen luată de la a face satiră politică????). Ulterior domnul Prigoană mi-a desfăcut contractul de drepturi de autor spunându-mi că a vândut televiziunea şi că noii proprietari nu mă vor. La acea vreme nu eram nici îndrăgostită, nici măritată. O persoană însă s-a căsătorit atunci, dar nu era vorba despre mine, ci despre domnul Prigoană însuşi, care pe atunci se însura pentru prima oară cu Adriana Bahmuţeanu. Ulterior, la vreo lună după ce domnul Prigoană m-a dat afară pe motiv că noii proprietari nu mă vor, am fost contactată de noii şefi şi anume de domnul Andronic care era foarte mirat cum de nu mai eram eu la Realitatea tv şi care dorea să îmi propună un proiect interesant: un matinal de week end cu cele două fete Adina Halas şi Carmen Brumă.fara descriereNaty si Mircea Badea, intr-o poza recentaDar domnul Prigoană a spus şi multe adevăruri despre mine. Ca de exemplu că eram genială, da, mulţumesc şi că îmi scriam singură textele la emisiunea “Monologuri cu Naty”. Şi asta este adevărat. Îmi scriam singură textele, apoi le şi montam tot eu cu multă fantezie şi bucurie în fiecare zi, fără să mă plictisesc sau să simt vreo secundă că sunt la serviciu. Vă mulţumesc, domnule Prigoană că mi-aţi dat posibilitatea de a mă bucura de experienţa unei asemenea emisiuni în care făceam exact ce mă tăia pe mine capul. E adevărat că am făcut-o doar până într-o zi când m-aţi tăiat dumneavoastră de pe post, din motive numai de dumneavostră ştiute…. Oricum vă păstrez mult respect, iar de acea perioadă mă leagă multe amintiri foarte plăcute…:)". fara descriere

sursa: rontzi.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate