Vedete

Prima aparitie a Elenei Merisoreanu dupa operatia la gat! Oamenii au vazut-o pe scena si au fost socati! “Nu se poate asa ceva!”

Dupa interventia la corzile vocale, indragita cantareata de muzica populara a revenit la concerte.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

In urma cu o luna, Elena Merisoreanu ii ingrijora pe fanii sai dupa ce a ramas fara voce la un concert! “Am avut corzile vocale rupte in totalitate pe partea stanga! Ce sa-i faci, asta este boala noastra, a artistilor, sa fim afectati la gat! Ar trebui sa nu o iau ca pe un cosmar, dar, fara exagerare, asa este! M-am operat imediat si acum sper sa imi revin incet incet”, a declarat indragita vedeta a muzicii populare romanesti la vremea respectiva.

Elena Merisoreanu a aparut pe scena dupa interventia chirurgicala la corzile vocale! Unde a cantat artista

In toata aceasta perioada, artista a tinut cont de sfaturile medicilor si a incercat sa nu isi forteze norocul! “Am fost nevoita sa fac repaus total! Nu mi-am folosit vocea deloc, am comunicat doar prin semne”, a povestit Merisoreanu. (afla ce i-a spus Ionela Prodan in vis Elenei Merisoreanu in urma cu putin timp)

Insa, cantareata nu a putut sta prea mult departe de lumina refectoarelor! Cum era de asteptat, Elena Merisoreanu a aparut pe scena dupa interventia chirurgicala la corzile vocale, mult mai devreme decat se preconiza. “Artista a acceptat sa cante pe 5 august, la Zilelele Comunei Corbeanca, in compania mai multor nume grele din showbiz! Surprinzator, a interpretat melodiile ca la carte, de parca nu ar fi facut vreo operatie, lucru ce i-a determinat pe spectatori sa spuna ca nu se poate asa ceva! E un miracol ca vocea i-a revenit asa de repede”, au povestit persoane din organizare.


 

Galerie foto