Vedete

Prima aparitie a Elenei Merisoreanu dupa operatia la gat! Oamenii au vazut-o pe scena si au fost socati! “Nu se poate asa ceva!”

Dupa interventia la corzile vocale, indragita cantareata de muzica populara a revenit la concerte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Prima aparitie a Elenei Merisoreanu dupa operatia la gat! Oamenii au vazut-o pe scena si au fost socati! “Nu se poate asa ceva!”icon photo

In urma cu o luna, Elena Merisoreanu ii ingrijora pe fanii sai dupa ce a ramas fara voce la un concert! “Am avut corzile vocale rupte in totalitate pe partea stanga! Ce sa-i faci, asta este boala noastra, a artistilor, sa fim afectati la gat! Ar trebui sa nu o iau ca pe un cosmar, dar, fara exagerare, asa este! M-am operat imediat si acum sper sa imi revin incet incet”, a declarat indragita vedeta a muzicii populare romanesti la vremea respectiva.

Elena Merisoreanu a aparut pe scena dupa interventia chirurgicala la corzile vocale! Unde a cantat artista

In toata aceasta perioada, artista a tinut cont de sfaturile medicilor si a incercat sa nu isi forteze norocul! “Am fost nevoita sa fac repaus total! Nu mi-am folosit vocea deloc, am comunicat doar prin semne”, a povestit Merisoreanu. (afla ce i-a spus Ionela Prodan in vis Elenei Merisoreanu in urma cu putin timp)

Insa, cantareata nu a putut sta prea mult departe de lumina refectoarelor! Cum era de asteptat, Elena Merisoreanu a aparut pe scena dupa interventia chirurgicala la corzile vocale, mult mai devreme decat se preconiza. “Artista a acceptat sa cante pe 5 august, la Zilelele Comunei Corbeanca, in compania mai multor nume grele din showbiz! Surprinzator, a interpretat melodiile ca la carte, de parca nu ar fi facut vreo operatie, lucru ce i-a determinat pe spectatori sa spuna ca nu se poate asa ceva! E un miracol ca vocea i-a revenit asa de repede”, au povestit persoane din organizare.


 

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune