Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit într-un accident rutier! Cântăreţul de muzică populară îşi salută din SUA prietenii!

Fanii s-au liniştit de tot după prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

A avut loc prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit. Acum câteva zile, un site a postat un articol cu titlul ”Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu au murit azi dimineaţă într-un grav accident rutier”, iar vestea s-a răspândit fulgerător în mediul online.

Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit. A postat melodia ”Duşmanii mei vor să mor”

Prima reacţie a lui Dolănescu, care se află în SUA, a fost să posteze pe pagina sa de facebook o melodie, interpretată de el, cu titlul ”Duşmanii mei vor să mor”. Postarea a fost distribuită de fani, liniştiţi că artistul şi mama lui sunt bine. (vezi cum l-a jignit Ionuţ pe fratele său Dragoş)

fara descriere

Prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit: "Mulţumim pentru gândurile bune trimise"

Admiratorii au fost martori la prima apariţie a lui Ionuţ Dolănescu după ce s-a scris că a murit. Acesta a postat recent o fotografie din America, alături de soţia sa, Doiniţa, şi a transmis: „Bună dimineaţa prietenilor noştri. Mulţumim pentru gândurile bune trimise. Vă dorim o zi binecuvântată!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate