Vedete

Prima aparitie a lui Ionut Galani care a fost la un pas de moarte dupa micsorarea stomacului! Cantaretul a stat pe scena linistit fara sa danseze sau sa se miste prea mult! VIDEO EXCLUSIV

Ionut Galani a depasit momentele dificile de acum cateva luni, atunci cand viata lui a atarnat de un fir de ata. Drept dovada, artistul a sustinut de Revelion trei show-uri si s-a descurcat de minune, iar oamenii l-au aplaudat minute in sir.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


Prima aparitie a lui Ionut Galani care a fost la un pas de moarte dupa micsorarea stomacului! Cantaretul a stat pe scena linistit fara sa danseze sau sa se miste prea mult! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Anul trecut, indragitul cantaret de muzica aromana Ionut Galani a decis sa recurga la bisturiu pentru a slabi. “Am facut acest pas pentru cariera mea, dar si pentru mine ca persoana. Am vrut sa ma simt mai bine in pielea mea”, a spus artistul originar din Constanta imediat dupa interventia de taiere a stomacului. (ce sedinta foto a facut Ozana Barabancea  dupa ce a slabit 40 de kilograme)

Galani a dat rapid jos 50 de kilograme si a ajuns la silueta pe care si-a dorit-o dintotdeauna! Din pacate, cu mari eforturi si cu un moment de cumpana care ar fi putut sa ii fie fatal! Astfel, in perioada de recuperare, atunci cand credea ca se simte mult mai bine, a clacat si a fost nevoie de interventia medicilor de la urgente pentru a-l repune pe picioare.

“Ionut a crezut ca poate reveni la viata de dinainte de operatie, asa ca si-a luat familia si prietenii si a iesit la restaurant. Se pare ca pana la momentul respectiv, cantaretul consumase doar mancare lichida, asa ca masa de restaurant i-a pus in pericol sanatatea. Avand stomacul miscorat, Galani nu a stiut cum sa-si aproximeze portia, astfel ca dupa a treia imbucatura i s-a facut rau. A ajuns la spital si doar interventia doctorilor l-a putut salva”, au povestit apropiatii in presa.

De atunci insa, Galani si-a dozat mancarea, a avut mare grija in privinta sanatatii, astfel ca, de Revelion, a putut fi in fata publicului. Artistul a avut trei spectacole in Bucuresti si Jilava, la ballroom-urile femeii de afaceri Ligia Fratila, si s-a descurcat de minune pe scena. Este adevarat ca, desi avea de interpretat muzica greceasca mai ritmata, el a preferat sa stea linistit, sa nu se miste prea mult, ci doar sa incante cu muzica lui pe toti cei prezenti la fata locului. A fost totusi suficient, fiindca toata lumea l-a aplaudat minute in sir.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune