Prima apariţie publică a fiului lui Andrei Pleşu după ce a fost acuzat de trafic de droguri! Cum a venit îmbrăcat Mihai la un concurs de tir cu arcul în centrul Bucureştiului!

Prima apariţie publică a fiului lui Andrei Pleşu a fost la un eveniment sportiv.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Prima apariţie publică a fiului lui Andrei Pleşu s-a petrecut acum câteva zile. În aprilie, Mihai a fost săltat de mascaţi, fiind suspectat că vindea droguri la petreceri. Ulterior, fiul filozofului a fost eliberat şi pus sub control judiciar. Conducător al unei galerii de artă, Mihai Pleşu are şi un hobby, tirul cu arcul, pe care îl practică de câţiva ani, participând la concursuri, atât în ţară, cât şi în străinătate. (citeşte amintirile lui Andrei Pleşu despre perioada în care era copil)

Citeste si: Fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România după ce a fost acuzat că face trafic de droguri: “Mi-am pierdut serviciul, siguranța și credința în această țară”

Citeste si: Fiul lui Andrei Pleşu, arestat din cauza drogurilor, a fost căsătorit de 4 ori! Ultima soţie l-a reclamat la poliţie, speriată că o va tăia cu cuţitul, şi a cerut ordin de restricţie!

Citeste si: Scandal uriaș! Fiul lui Andrei Pleșu a fost arestat din cauza drogurilor!

Prima apariţie publică a fiului lui Andrei Pleşu: “Mă trezesc ridicat de jandarmi în toiul nopții"  

Zilele trecute, el s-a înscris la un concurs organizat în curtea interioară a Hanului lui Manuc, Cupa „Şerban Cantacuzino”, la care participanţii au venit îmbrăcaţi în costume de epocă. La fel a procedat şi Mihai, care a purtat o cămaşă şi un veston inspirate din ţinutele din secolui XIX, iar în cap şi-a pus o căciulă din lână de oaie. Într-un text de pe blogul său, Mihai Pleşu a rememorat momentele cumplite prin care a trecut şi a relatat că acestea nu s-au încheiat. “Mă trezesc ridicat de jandarmi în toiul nopții sub acuza de trafic de droguri de mare risc. Echipă de jandarmi a bătut la ușă că să nu deranjeze după care m-au trântit pe jos și mi-au pus pistoalele la tâmplă.”, a scris Mihai.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate