Prima confruntare directa dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta! Afla aici totul despre cei doi candidati in cursa prezidentiala! S-a lasat cu scandal! "Sa nu ridicati tonul, domnule Iohannis!" / "Vreau sa ma lasati sa vorbesc!"

novalue

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

UPDATE: Confruntarea a luat sfarsit! Cine crezi ca va avea castig de cauza in turul al II-lea al prezidentialelor?

UPDATE: Confruntarea se apropie de final, fiecare candidat incercand sa isi expuna punctul de vedere. Au fost acuze de deturnare de fonduri, pomeni electorale si traseism politic din partea lui Iohannis, Ponta a incercat sa se apere prezentand niste cifre bugetare facute de cei din staff-ul sau. Un moment interesant in dezbaterea publica dintre Iohannis si Ponta a fost acela ca premierul a venit cu o Biblie in platoul Realitatea TV si chiar a jurat pe ea ca nu a jucat "murdar" in campanie.

UPDATE: Candidatul ACL, Klaus Iohaniis, s-a enervat pentru ca Victor Ponta l-a intrerupt constant in timp ce acesta isi exprima ideile. "Va rog, domnule Ponta, nu ma mai intrerupeti! Ati putea sa faceti macar atata lucru? Va rog frumos! Atat! Ar fi frumos sa vorbim unul dupa celalalt!", a spus Iohannis.

Victor Ponta a luat si el foc si a trecut la atacuri marsave, sub centura: "Nu mai ridicati tonul la mine?! Vreau sa ramaneti mielusel, asa cum ati plecat de la mine din cabinet, in urma cu ceva timp. Sa aveti respect! Atat va cer"

fara descriereUPDATE: Prima tema a confruntarii a fost legata de organizarea votului in diaspora. Dupa problemele din data de 2 noiembrie, Victor Ponta a incercat sa explice ca nu din vina guvernului au fost probleme, ci din cauza legilor fiecarui stat in parte, unde s-au organizat alegeri si care nu a putut pune la dispozitia romanilor mai multe locatii pentru a vota. Iohannis a venit cu atacuri. "Lumea a ramas pe la porti. Cetatenii romani au fost bruscati de politiile altor state. Ati organizat votul execrabil. Nu domnul Corlateanu trebuia sa demisioneze, ci dumneavoastra", i-a transmis Klaus Iohannis.

UPDATE: Diferenta uriasa dintre cei doi candidati se vede inca de la prezenta lor in emisiune. Victor Ponta a venit cu temele facute, ca la scoala, cu dosare si hartii cu informatii, in timp ce Klaus Iohannis a preferat sa se ajute doar de o tableta si de ce gandeste pentru a face fata acestei dezbateri.

fara descrierefara descriere

fara descriereDesi s-a vorbit mult in presa si lumea credea ca niciodata nu ii va vedea pe cei doi candidati fata in fata, ei bine, momentul 0 a venit.

fara descriereKlaus Iohannis a acceptat pana la urma sa ia parte la o dezbatere televizata, fata in fata, cu Victor Ponta. Acest lucru s-a intamplat astazi, in platoul Realitatea TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate