Prima decizie radicală luată de Anca Țurcașiu după divorț

Anunțul că Anca Țurcașiu divorțează după 22 de ani a luat prin surprindere întreaga suflare din showbiz.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Anca Țurcașiu a surprins prin decizia sa cu atât mai mult cu cât evenimentul a avut loc la o săptămână după ce cuplul împlinise 22 de ani de căsătorie.  Artista a părăsit, de curând, și casa din Corbeanca unde a locuit cu fostul ei soț.

Actrița a părăsit vila de 300.000 de euro, fiind pregătită să o ia de la început. Nu se pune problema ca Anca Țurcașiu să fi rămas pe drumuri după ruptură pentru că solista și-a cumpărat un apartament în zona Panduri, în București. 

Cum s-a pregătit Anca Țurcașiu de divorț

Apartamentul cumpărat de Anca Țurcașiu se află în apropierea blocului în care cândva locuia alături de Cristian Georgescu, cel care i-a fost soț preț de 22 de ani. „Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit”, a spus un apropiat de-al artistei, potrivit Click!.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Despărțirea de locuință nu a fost ușoară din cauza faptului că era decorată chiar de ea. Pentru ca totul să iasă ca la carte, actrița făcuse chiar și un curs de design interior, iar amenajarea propriei locuințe a fost Licența de absolvire.

Anca Țurcașiu: Viața îți oferă lecții

Anunțul separării, o mare surpriză pentru fani, a fost făcut chiar de solistă, pe contul ei de Facebook, în urmă cu două săptămâni:

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate