Prima declarație a Anamariei Ferentz, după moartea lui Marcel Toader! "Sincer m-a afectat. Nu știu de ce..."

Anamaria Ferentz a preferat să păstreze tăcerea la aflarea veștii morții lui Marcel Toader, însă la scurt timp de la înmormântare, fosta soție a oferit primele declarații.

Distribuie pe:

fara descriere

Moartea lui Marcel Toader a fost una subită și i-a șocat pe toți, inclusiv pe fostele sale soții. La aflarea veștii, Anamaria Ferentz nu era în România, însă persoanele apropiate din țară i-au dat de veste imediat. 

Anamaria Ferentz a recunoscut că a fost șocată când a aflat că fostul ei soț nu mai este printre cei vii

Anamaria Ferentz a aflat la scurt timp de moartea fostului său soț și admite că vestea a șocat-o în ciuda tuturor celor întâmplate între ei în trecut. Ea a declarat că este afectată de veste și că Marcel Toader i-a marcat viața într-un fel sau altul.  

fara descriere

Citeste si: Sărbătoare în familia lui Beyonce de România! Fiica ei și a lui Guță a împlinit 5 ani

Citeste si: Roxana Vancea, fotografie "hot" pe Instagram. Cum s-a pozat fosta iubită a lui Mihai Bendeac după ce a ajuns la corpul visat

Citeste si: Povestea cutremurătoare a polițistului Vasile! A supraviețuit unui accident rutier grav, dar acum viața l-a încercat din nou

„Bineînţeles că am aflat imediat despre Marcel, pentru că a început telefonul să sune. Noroc că eu noaptea am telefonul pe modul silenţios, dar am văzut multe apeluri pierdute de la numere din România, de la presă, multe mesaje care mă anunţau… Vestea a fost şocantă, pentru că nu te aştepţi ca un om aşa să nu mai fie într-o zi. Sincer, m-a afectat. Nu ştiu de ce, probabil pentru că orice om care trece prin viaţa noastră, indiferent cum, lasă acolo o amprentă, lasă ceva din energia lui şi de aceea normal că mi-a părut şi-mi pare foarte rău.", a declarat Anamaria Ferentz pentru okmagazine.ro. 

fara descriere

Fosta soție a lui Marcel Toader spune că nu își poate imagina cum este să treci printr-o asemenea tragedie. 

"Condoleanţe familiei! Cred că pentru ei este îngrozitor. Nu vreau să-mi închipui cum e să treci prin astfel de tragedie. Ştiu cum e să-ţi pierzi o persoană extrem de dragă, dar să-ţi îngropi copilul, respectiv, unul dintre părinţi e teribil. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îmi pare rău pentru familia lui. Condoleanţe!”, a mai spus Anamaria Ferentz pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate