Vedete

Prima declaratie a Andei Calin dupa ce s-a aflat ca s-a despartit de Liviu Varciu!

Anda Calin si Liviu Varciu s-au despartit! Liviu Varciu a facut primele declaratii despre despartirea lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Prima declaratie a Andei Calin dupa ce s-a aflat ca s-a despartit de Liviu Varciu!icon photo

Anda Calin a fost contactata si intrebata despre ce s-a intamplat intre ea si vedeta de televiziune de s-a ajuns sa isi spuna adio.

"Nu vreau sa comentez nimic", a declarat Anda Calin pentru spynews.ro.

"Dragi prieteni, asa cum mă ştiti, eu sunt un om sincer. Ştiu că mereu v-a plăcut asta la mine şi nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunţ ca eu şi Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar ştiti şi voi cum e viaţa: uneori pur şi simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraş de fetiţă. Ea este şi va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viaţa ei. Împreună. Vreau să îi mulţumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup şi vă iubesc!", a spus si Liviu Varciu. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune