Prima declarație a lui Alexandru Zănoagă după acuzațiile că are o altă iubită în afara casei Puterea Dragostei: "Toate pozele care au apărut cu mine..."

Alexandru Zănoagă a devenit protagonistul unor acuzații care au aprins spiritele pe grupul de Facebook Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L., R.L.

fara descriere


In articol:

Existau persoane care susțineau că Alexandru Zănoagă ar avea două relații în paralel: una cu Simina, în casa Puterea Dragostei, cealaltă, cu o altă tânără care îl așteaptă în România.

Alexandru Zănoagă are două iubite? Prima declarație a concurentului de la Puterea Dragostei

După apariția postărilor pe grupul de Facebook Puterea Dragostei potrivit cărora Zănoagă ar juca la dublu, concurentul de la Puterea Dragostei a luat atitudine. Într-o declarație exclusivă pentru wowbiz.ro, Alexandru Zănoagă face lumină în ceea ce privește acuzațiile care i-au fost aduse.

Citeste si: Ricardo, hotărât să renunțe la relația cu Raluca: „Eu nu am avut femei care să se poarte așa! S-a umplut paharul”

Citeste si: Ricardo de la „Puterea dragostei”, criză de nervi: „Dacă ți-am zis că nu vreau găinării din astea...”

Citeste si: Dani Mocanu, colaborare inedită cu Andy de la ”Puterea Dragostei”! ”O să explodeze”

 

"Vreau să nu se mai bage nimeni în relația mea cu Simina! Toate pozele care au apărut cu mine, ca și cum aș avea o relație cu o altă fată, nu sunt adevărate! Am o singură iubită și aceea este Simina. O iubesc!", a declarat Alexandru Zănoagă pentru wowbiz.ro.

fara descriere

Alexandru Zănoagă are o relație în paralel? Simina nu e singura lui iubită?

Pe grupul Puterea Dragostei a apărut o dovadă: un mesaj pe care Alexandru Zănoagă i l-a trimis tinerei. Deși toată lumea știe că Zănoagă s-a cuplat cu Simina, există voci care susțin că Alexandru are o altă iubită în afara casei Puterea Dragostei, iar fata îl așteapta cuminte în România.

"Da, iubirea mea. O să vezi că așa o să fie. Să mă înțelegi și pe mine cât sunt aici, atâta vreau. Că de venit o să vin la tine când vin acasă și asta îți promit. Nu zic doar așa, ca să mă aflu în treabă aiurea. Eu când zic ceva așa e", este unul dintre mesajele trimise de Alexandru Zănoagă iubitei lui din afara casei Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate