Vedete

Prima declaratie a lui Andrei Stoica, fostul concurent Exatlon, dupa ce fost batut in ring! "Un joc murdar!"

Andrei Stoica, fostul concurent de la Exatlon, a avut vineri seara, la Targoviste, un meci greu, pe care, din pacate, l-a pierdut.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Sportivul de kickboxing pleca din pozitia de favorit al meciului cu Donegi Abena, un sportiv antrenat de Badr Hari la sala lui din Olanda, insa a fost invins la “decizie” de acesta.

A fost un meci greu, iar la final, Andrei Stoica a stat minute bune cu capul ascuns in maini, sprijinit de marginea ringului. La scurt timp dupa infrangere, fostul concurent de la Exatlon a facut o marturisire emotionanta pentru fanii lui, marturisind ca a fost accidentat la talpa in timpul meciului.

“Am avut un meci frumos, dar destul de greu, un meci echilibrat pe care nici nu il pot considera un meci pierdut. Am avut un oponent dur, cu un joc murdar, netaxat de juriu dar foarte sonor taxat de publicul din sala, in repetate randuri. Cel mai mult imi pare rau de accidentarea din talpa cu care a trebuit sa lupt doua runde. Oricum, indiferent de rezultat, mergem inainte, ca suntem luptatori. Important este sa acceptam provocari grele, care sa ne puna la incercare si sa ne dezvolte. Si eu am o vorba - nu poti sa mergi prin ploaie fara sa te uzi.
Vreau sa multumesc publicului minunat din Targoviste, care a umplut sala si mi-a dat energie pe tot parcursul meciului! Multumesc familiei si prietenilor adevarati care mi-au fost alaturi atat inainte, cat si dupa meci. Multumesc echipei mele de la Stoica Brothers Fight Academy, antrenorilor si preparatorilor mei. Multumesc si copiilor care au avut rabdare si au asteptat sa treaca consultarea medicala”,
a marturisit Andrei Stoica.

 

Fostul concurent de la Exatlon a spus ca pentru cateva zile se afla intr-o mica vacanta, o pauza necesara de recuperare, perioada in care-si va sarbatori si fiul de 5 ani.
“Voi lua o mica pauza de deconectare, recuperare si vindecare, alaturi de familie. Baietelul meu implineste astazi 5 anisori. Imi pare rau ca nu i-am putut face cadou victoria, dar stie ca inseamna totul pentru mine si se bucura ca ma are alaturi.
Abia astept sa urc din nou in ring pe 24 august, la Mamaia, unde dupa mai bine de 2 ani, impreuna cu fratele meu, vom face deliciul publicului si indeplinim dorintele fanilor de a lupta impreuna in aceeasi gala. Voi fi mult mai puternic si mai motivat. Ramaneti aproape... vor iesi scantei!
”, le-a transmis Andrei Stoica fanilor sai.
 

Galerie foto