Prima declaraţie a lui Bobby Păunescu după divorţul de Alice Peneacă: „Orice va spune ea...”

Divorţul dintre Alice Peneacă şi Bobby Păunescu nu se aseamănă cu celelalte despărţiri din showbiz.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bobby Păunescu şi Alice Peneacă s-au căsătorit în vara anului 2015, după o relaţie de aproximativ doi ani. Din păcate, dupoă 3 ani şi jumătate de căsnicie, povestea de dragoste a celor doi soţi a luat sfârşit şi au decis să divorţeze. 
 

 

Despărţirea celor doi a fost una foarte discretă, cu mult diferite de alte separări din showbiz-ul românesc. Dacă mult vedete de la noi şi din afară aleg să facă publică despărţirea de partener şi să-l denigreze pe acesta în faţa tuturor, nu a fost şi cazul lui Bobby şi Alice. Şi-au spus „adio” departe de ochii lumii şi, după cum spune chiar el, aşteaptă să vadă ce le rezervă viitorul. Tot Păunescu a declarat că niciodată nu va vorbi urât de cea care i-a fost soţie, indiferent de afirmaţiile pe care le-ar putea face ea. 
 
 
„Din păcate, aşa este viaţa, cu bune şi cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate”, a declarat Bobby Păunescu pentru cancan.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate