Prima declaraţie a lui Bobby Păunescu după divorţul de Alice Peneacă: „Orice va spune ea...”

Divorţul dintre Alice Peneacă şi Bobby Păunescu nu se aseamănă cu celelalte despărţiri din showbiz.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Bobby Păunescu şi Alice Peneacă s-au căsătorit în vara anului 2015, după o relaţie de aproximativ doi ani. Din păcate, dupoă 3 ani şi jumătate de căsnicie, povestea de dragoste a celor doi soţi a luat sfârşit şi au decis să divorţeze. 
 

 

Despărţirea celor doi a fost una foarte discretă, cu mult diferite de alte separări din showbiz-ul românesc. Dacă mult vedete de la noi şi din afară aleg să facă publică despărţirea de partener şi să-l denigreze pe acesta în faţa tuturor, nu a fost şi cazul lui Bobby şi Alice. Şi-au spus „adio” departe de ochii lumii şi, după cum spune chiar el, aşteaptă să vadă ce le rezervă viitorul. Tot Păunescu a declarat că niciodată nu va vorbi urât de cea care i-a fost soţie, indiferent de afirmaţiile pe care le-ar putea face ea. 
 
fara descriere
 
„Din păcate, aşa este viaţa, cu bune şi cu rele. Acum urmează să vedem ce ne rezervă viitorul. Orice spune sau ce va spune ea, eu nu o să comentez din simplul motiv că sexul frumos are întotdeauna dreptate”, a declarat Bobby Păunescu pentru cancan.ro.
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate