Prima declaraţie a lui Florin Salam după ce a fost bătut şi răpit de interlopii din Milano! Cuvintele lui sunt şocante: „Sunt în siguranţă acum, dar....”

Autor: M. B.
 
Florin Salam se afla la o cântare în Italia când, între el şi unul dintre petrecăreţi, s-a iscat un conflict. Manelistul se afla în mijlocul oamenilor interpretând o melodie, iar toţi cei din jur păreau să se simtă bine pe muzica lui. Deodata un individ i-a dat un pumn în faţă artistului. A fost nevoie de intervenţia mai multor bărbaţi pentru ca lucrurile să nu ia o întorsătură şi mai gravă.
Totul s-a întâmplat noaptea trecută, iar fanii sunt revoltaţi. Mulţi dintre ei au avut cuvinte jignitoare la adresa interlopului din Milano care l-a atacat pe Florin Salam.  
 
Pe filmare se vede că artistul a plecat însoţit de mai multe persoane. După ce incidentul de la petrecere a ieşit la iveală, mai mulţi apropiaţi de-ai manelistului au încercat fără succes să dea de el. Mircea Nebunu, un cunoscut şi temut interlop, şi-a făcut griji după ce l-a sunat pe Salam şi nu a primit niciun răspuns şi a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj în care le cerea răpitorilor să îl elibereze pe artist. „Mi-au spus nişte băieţi că era maşina trasă în faţă şi l-au suit şi noi nu mai ştim nimic de e l”, spunea el pe filmare.
 
Manelistul a apărut, într-un final, dar a făcut o declaraţie care îi va întrista pe fanii lui. El a decis să se lase de cântat, după ce a fost ţinut peste 10 ore într-o cameră de hotel din Milano. 
 
„Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea”,Nu mai cânt niciodată.
Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt”,
a spus Florin Salam, conform Libertatea. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies