Prima declarație a lui Nicolae Guță după ce a devenit tată pentru al 12-lea copil

Nicolae Guță este în culmea fericirii în aceste momente, manelistul devenind, pentru a 12-a oară, tată, soția lui, Cristina, născând un băiețel perfect sănătos.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Contactat de reporterii WOWbiz.ro, Nicolae Guță nu a putut spune prea multe, el fiind la o petrecere de pomină, probabil ținută în cinstea micuțului pe care i l-a născut Cristina, frumoasa soție a manelistului.

Citeste si: Bombă în showbiz! Nicolae Guță, din nou tătic! Cristina a născut! Cum îl cheamă pe băiețelul artistului! EXCLUSIV

Citeste si: Nicolae Guță a dat lovitura! A cântat la nuntă, pe vapor, și s-a îmbogățit

Citeste si: Nicolae Guță a încercat să se sinucidă: „Plângeam și îmi spuneam...”

”Mulțumesc, mulțumesc”, a spus Nicolae Guță, într-un vacarm de nedescris, de la petrecere, reporterilor WOWbiz.ro. ”Sunt fericit, nu pot să spun cât de fericit. E bine să fii tată, mă bucur că totul e bine”, ne-a spus celebrul manelist.

Nașterea băiețelului lui Nicolae Guță a fost așteptată cu nerăbdare, mai ales că manelistul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca soției sale să îi fie sarcina cât mai ușoară, să fie cât mai liniștită, iar copilul lor să fie cât mai sănătos.

”Nicolae Guță, ca să îi arate că nu îl interesează nimic altceva, a decis să treacă o parte a averii pe numele ei. Adică, în momentul în care devine mamă, e și proprietara unui apartament de lux din București, iar Nicolae Guță este decis să îi deschidă un cont cu 100.000 de euro în el. Și, în plus, i-a promis că îi va fi alături, că ei sunt soț și soție, că nu are de gând să divorțeze sub nicio formă. Cristina a fost mulțumită, ea e acum liniștită cu privire la viitorul ei și al copilului. (...) Guță i-a promis Cristinei că nu o va obliga să mai aibă altă sarcină şi că îi va fi fidel toată viaţa, că o va ţine de nevastă pentru totodeauna. Şi, aşa e fericit, vrea să devină tată pentru încă un băiat”, ne-a spus un apropiat de-al familiei manelistului Nicolae Guță.

fara descriere

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat Nicolae Guță fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate