Vedete

Prima declaraţie a lui Nicole Cherry despre iubitul ei: „Asta ne-a apropiat foarte mult”

Nicole Cherry are un nou iubit şi este extrem de fericită în braţele lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Prima declaraţie a lui Nicole Cherry despre iubitul ei: „Asta ne-a apropiat foarte mult”icon photo
 
Nicole Cherry trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr pe nume Florin. Artista a făcut totul public atunci când a postat o fotografie în care apare alături de el şi amândoi par extrem de apropiaşi şi fericiţi. Vedeta a confirmat relaţia şi a vorbit puţin despre relaţia cu cel care i-a furat inima. 
 
Este iubitul meu. Ştii că nu mă afişez dacă nu sunt sigură. E făcută în România poza. În România noastră frumoasă”, a mărturisit Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni tv. 
 
Prima declaraţie a lui Nicole Cherry despre iubitul ei: „Asta ne-a apropiat foarte mult”
 
„Am fost cu tatăl meu acolo. Suntem foarte bine şi cam atât. Relaţia este destul de recentă, dar suntem foarte bine. Ne cunoşteam de dinainte şi cred că asta ne-a apropiat şi mai mult. Eu încerc ca tot ce fac să fie serios şi să meargă bine. Câteodată îmi iese, câteodată nu-mi iese, dar niciodată nu-mi pare rău de nimic”, a mai adăugat Cireşica. 
 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune