Prima declarație a lui Seco Dubravko, după ce a băgat-o pe Daniela Crudu în spital! „Dacă Daniela are nevoie de ceva...”

Ana a spus ce a vorbit cu Seco Dubravko, croatul care a băgat-o pe Daniela Crudu în spital.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Daniela Crudu a ajuns duminică la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie de iubitul ei, Seco Dubravko. Conform declarațiilor făcute de Ana, sora fostei asistente de televiziune, croatul nu conștientizează gravitatea faptelor lui.

„Mi-a spus că, dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația”, a spus Ana, sora Danielei Crudu, care a stat de vorbă cu bărbatul.

fara descriere

Simona Trașcă, reacție halucinantă după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit

Vestea că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat s-a răspândit cu repeziciune. Simona Trașcă a aflat și ea despre drama brunetei și a făcut o declarație surprinzătoare.

Daniela Crudu a refuzat să depună plângere împotriva iubitului bătăuș. Mulți au spus că milionarul ar trebui să fie tras la răspundere de oamenii legii pentru faptele lui, dar Simona Trașcă i-a dat dreptate fostei asistente de televiziune.

”Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Secretul Cruduței! De ce nu depune Daniela Crudu plângere împotriva agresorului după ce i-a fost rupt nasul cu un pumn! Îl va ierta pe croat?

fara descriere

Mircea Badea, reacție dură după bătaia pe care a încasat-o Daniela Crudu

Mircea Badea a auzit de scandalul care a cutremurat tot showbizul românesc: bătaia încasată de Daniela Crudu de la iubitul ei croat. Prezentatorul tv s-a revoltat teribil și a făcut câteva afirmații în emisiunea pe care o prezintă.

„Asta cu gelozia este ceva abominabil. Dacă este o boală cu adevărat odioasă, aceasta este gelozia. Tu te combini cu una. Și unde ai cunoscut-o? La un institut de maici? Nu. Ducea apă în Africa? Nu. De unde ai auzit că există Daniela Crudu? Din ziare, de pe la televizor. Dacă te-ai combinat cu Daniela Crudu și ești gelos înseamnă că nu ești sănătos la cap. Dar întrebarea mea este cum dracului ajung ăștia să fie bogați, ăștia care se combină cu Daniela Crudu și sunt geloși”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate