Vedete

Prima declaraţie a lui Stelian Ogică, după ce fiica lui, Raluca, a născut! ”N-or să se oprească aici”

Raluca Ropotan este în culmea fericirii după ce a adus pe lume un bebeluş. Tatăl ei, Stelian Ogică, nici el nu îşi încape în piele de fericire, după ce a devenit bunic.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Prima declaraţie a lui Stelian Ogică, după ce fiica lui, Raluca, a născut! ”N-or să se oprească aici”icon photo

Stelian Ogică a fost foarte emoţionat astăzi, când a vorbit într-un jurnal despre naşterea bebeluşului. De asemenea, a mărturisit că Raluca Ropotan şi Adrian nu se vor opri aici şi că îşi mai doresc un bebeluş. Băieţelul s-a născut ieri, de Sfântul Nicolae, pe cale naturală.

"Am o stare excesivă de bucurie şi emoţională. Sper să pot să leg câteva cuvinte. Nu prea am dormit deloc. Nici când s-a născut fii-mea nu a fost aşa bucuros. Va fi sprijinul vieţii mele. Raluca se simte foarte bine. A avut o naştere naturală. A născut la termen. Aseară am sunat-o, ştiam că s-a dus la spital. A început meciul, a dat gol Craiova şi a egalat Adi, cu un gol superb. Am sunat-o pe Raluca i-am spus. Când s-a terminat meciul, am sunat-o şi ea deja născuse. Mă chinui să îi zic Nicolai. S-a născut de sfântul Nicolae. Raluca era foarte bine, era foarte veselă. L-am aşteptat pe Adi, am mers împreună la salon. Am văzut copilul. Am vorbit şi cu ea. A fost dusă în rezervă. N-au dormit nici eu. Şi-au dorit foarte mult copiii ăştia. Sunt un cuplu foarte reuşit, liniştit, au ce le trebuie. Aveam nevoie şi un copil. N-or să se oprească aici, din câte informaţii am eu îşi doresc copii", a spus Stelian Ogică. 

 
Imagini EXCLUSIVE! Ce a păţit Faimosul Cristi Pulhac de cum a păşit în dormitorul conjugal când s-a întors de la Exatlon! Soţia lui i-a făcut-o Videoicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune