Vedete

Prima declaraţie a medicului rezident care l-a operat pe Busu: "Nu sunt un erou"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Eugen Ţieranu, care l-a operat pe Busu, împreună cu medicul Paul Traşcă, a făcut prima declaraţie după intervenţie. 
 
Medicul rezident Eugen Ţieranu a declarat că, după intervenţia de marţi noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou şi că îşi face meseria cu plăcere. Mai mult decât atât, după ce termină rezidenţiatul, acesta şi-ar dori să rămână în Craiova, oraşul său natal.
 
„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-şi facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitaţi, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învăţat carte şi pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Ţieranu, pentru MEDIAFAX.
 

 

 
Întrebat ce va face din 2019, când termină rezidenţiatul şi e posibil să rămână şomer, medicul a spus că îşi doreşte să rămână în România, prima opţiune fiind Spitalul din Craiova.
 
„Eu îmi fac meseria cu plăcere. (…) Nu aş face altceva, e ceea ce îmi place să fac zi de zi. Da, după ce voi termina rezidenţiatul îmi doresc să rămân în România, în primul rând şi cu atât mai mult în Craiova, în spitalul oraşului meu natal”, a mai spus medicul rezident.
 
Urmatorul articol